Årets Krog

2016: Saltsjö Pir

Motivering:

Hatten av för en krog som anstränger sig att ge alla sina gäster det bästa möjliga – vare sig det är hungriga hantverkare med husmanslunch i blick, fikasugna museibesökare, kräsna middagsgäster som vill njuta något som är lika läckert som utsikten eller pizzaälskaren som vallfärdar hit för vedugnens frestelser.

2015: Milou Catering

Motivering:

Motivering: Milou är krogen med de många ansiktena. Vällagad husmanskost från när och fjärran, med ett öga på årstiden. Bufféer i en klass för sig. Utsökt catering – för allt från kräsna privatpersoner till filminspelningar. Lägg så till smittande vänlighet, generösa portioner, läcker retromiljö och härlig sommarterass – kan man annat än trivas?

2014: Urban Deli Sickla

Motivering:

Nacka har fått en krog som är en riktig samlingsplats. Livlig stämning både till lunch och middag. Väl varierad meny och vinlista för olika smaker och plånböcker. Butik med både vardaglig vällust och livets läckerheter. Kort sagt, en krog som väl lever upp till sitt namn.

2013: Melanders

Motivering:

Melanders i Nacka Forum är en värdig Årets Affärskrog! Lika perfekt för en högklassig representationslunch som för en ”dagens” med arbetskamraterna. Extra plus för krog och butik i ett, så att den förträffliga fisken även kan fås som take away för lunch på kontoret.

2012: Restaurant J

Motivering:

”Vare sig havet glittrar av solen
Eller speglar en mulen himmel
Erbjuder årets Affärskrog njutning
För gommen och gemyt för själen
Lunchen blir en avkopplande stund
Och du kommer gärna tillbaka
Till Restaurant J, om och om igen”

2011: Melanders

Motivering:

Kvalitet, kompetens och service är nyckelord för Årets Lunchrestaurang.
En trivsam mötesplats i Nacka för den som vill sätta guldkant på lunchen.
Krog och butik i ett ger ett stort lunchutbud för alla plånböcker, vare sig man vill äta på plats, ta med färdiglagat eller köpa råvaror och tillaga själv.

2010: Fazer Café och Restaurang

Motivering:

Hos Fazer finns något för alla.
Här hittar du aptitretaren och den variationsrika maten för alla smaker. Konceptet är hållbart och står sig i tiden. Du vet vad du får – och är nöjd när du går.

2009: Restaurang Telegraf

Motivering:

Årets lunchrestaurang är värd en omväg!
En lunch på Telegraf får magen, själen och plånboken att må bra. Maten, bemötandet och den omgivande miljön gör att man lätt hittar tillbaka.

2008: Fazer Amica

Motivering:

Mångfald och valfrihet kännetecknar Årets lunchrestaurang, som erbjuder sina gäster mat med kvalitet, kunskap och omtanke. Den matmedvetne ser direkt möjligheterna att äta en hälsosam lunch.

2007: Tre med Kök

Motivering:

Utifrån en medveten inställning till mat och välbefinnande i vardagen erbjuder Tre med kök välsmakande mat i en trivsam miljö och trots sitt svåra läge lyckas man locka en stor och blandad kundkrets.