Pristagarna Nacka FöretagarTräff 2017

Tack för i år!

170 utställare. 2000 besökare. 33 seminarier.

Helt klart en dag att minnas

Ekonomiska Debatten på Nacka FöretagarTräff – Camilla Björkman, Günther Mårder, VD Företagarna, Henrik Unell, chefsanalytiker Nordea, Lena Sellgren, chefekonom Business Sweden och Mårten Bjellerup, prognoschef Riksgälden

22 februari gick den 23:e upplagan av Nacka FöretagarTräff av stapeln. Dagen inleddes i vanlig ordning med en ekonomisk debatt, med temat ”Hur går det för världen, Sverige och företagen”.

Debatten lockade cirka 200 personer i publiken, men debatten nådde allt fler än så. Günther Mårder, VD Företagarna la upp debatten via Periscope, och klippet har visats över 900 gånger. Det är härligt vad tekniken möjliggör!

Har du Periscope kan du se filmen här >>

Mats Gerdau, Kommunstyrelsens ordförande plingar i klockan och öppnar Nacka FöretagarTräff

Efter debatten begav sig alla till mitten av stora mässlokalen. På en skylift hissades Mats Gerdau, Kommunstyrelsens ordförande i Nacka, upp ett par meter i luften för att ringa i klockan och därmed inviga Träffen. Nu var Träffen öppen på riktigt.

Omkring 2000 besökare besökte de 170 utställande företagen, som bjöd på allt ifrån VR-upplevelser, tävlingar, smakprover och såklart, massa goda råd och tips! En hel del visitkort byttes och vi tror och hoppas att flera företag mötte såväl befintliga kunder som nya samarbetspartners.

I en anslutande del av mässan fanns vårt Ung Företagsamhetstorg med ungdomar från tre av Nackas gymnasieskolor med rykande färska idéer och produkter. Ett härligt och roligt inslag som vi hoppas kunna involvera i Träffen igen!

Skatteregler, infrastruktur och digitala trender var några av de ämnen som seminarierna bjöd på.

Hade man en stund över kunde man besöka något av seminarierna på plats. På plats fanns bland annat Maria Rankka, VD på Handelskammaren, Peter Svärd, projektchef Slussen och Camilla Björkman från tech- och startupsiten Breakit.se. Vi är mycket glada och stolta över att våra talare tog sig tid att medverka på Nacka FöretagarTräff.

PRISUTDELNINGEN

Utställningen stängde klockan 16, och då var det dags för prisutdelningen att ta vid.

Anna Kinberg Batra fanns på plats för att tillsammans med vår konferencier Erik Zachrison guida oss genom Nackas finaste företagspriser.

Från arrangörsgruppen vill vi tacka alla partners, utställare, talare och besökare för en fantastisk Nacka FöretagarTräff 2017. Hoppas vi ses under 2018.

Nacka FÖretagarTräff 2017 arrangörsgruppen samlade på scen

Arrangörsgruppen på scen, trötta men nöjda med årets Träff.

Hjärtligt välkommen som besökare på Nacka FöretagarTräff!

Hjärtligt välkommen som besökare!

Nu släpper vi biljetterna till Nacka FöretagarTräff. Kom som besökare, det kostar ingenting.

Även om ditt företag inte ställer ut på Nacka FöretagarTräff är du givetvis välkommen hit för att lära känna andra företag, kommunal service, organisationer osv. Har du en klok chef får du ­säkert både ledigt och beröm för att du hjälper företaget att hitta nya affärskontakter, nya inköpsställen och nya impulser. Kom när du vill på dagen – se programmet här >>

Anmäl dig innan den 17 februari så får du både fri entré och en fri enklare lunch i mässhallen. Stannar du efter att själva mässan har stängt får du fri entré till prisutdelningen.

VÄLKOMMEN TILL NACKA FÖRETAGARTRÄFF!

Lena Sellgren, Nacka Företagarträff

Lena Sellgren, chefekonom Business Sweden

Lena Sellgren, chefekonom Business Sweden deltar i vår ekonomidebatt: Hur går det för världen, Sverige och företagen?

Lena Sellgren, Nacka Företagarträff

Vi välkomnar Lena Sellgren som har lång erfarenhet från omvärldsbevakning och ekonomiska analys. Innan Business Sweden var hon chefanalytiker på Nordea Markets. Hon har en gedigen erfarenhet av arbete inom offentlig sektor. Hon har varit chef för offentliga finanser vid Konjunkturinstitutet och arbetat drygt tio år vid Finansdepartementet bland annat som chef för skatteekonomisk analys.

Dessutom har hon varit expert i ett flertal offentliga utredningar och deltagit i arbetsgrupper inom EU och OECD.  Hon har för närvarande ett par sidouppdrag, dels styrelseledamot i Norges forskningsråd, dels expert i Sydsvenska handelskammarens Produktivitetskommission.

Lena är nationalekonom från Lunds universitet och Handelshögskolan i Stockholm. Hon har också en byggingenjörsexamen

Såhär säger Lena om att delta på Nacka FöretagarTräff:

Jobben skapas i företagen och svensk ekonomi är beroende av att det går bra svenska företag, både i Sverige och i världen. Min organisations uppdrag är att hjälpa alla svenska företag att nå sin fulla internationella potential vilket gör det självklart för mig att delta i Företagsträffen.

1 2 3