Thomas Lundqvist föreläsare på Nacka Företagarträff – Försäljning i omvälvande förändring

Föreläsare: Thomas Lundqvist

Thomas Lundqvist föreläsare på Nacka Företagarträff

Thomas Lundqvist föreläsare på Nacka Företagarträff – Försäljning i omvälvande förändring

Thomas Lundqvist är f.d. VD för Junibacken där han lyckades med konststycket att både mångdubbla försäljningen och se till att Junibacken rankades som en av Sveriges bästa arbetsplatser.

Digitalisering är en stor och omvälvande förändring. Det talas om en revolution. Vad händer med oss människor när vi ställs inför liknande faktum? Hur kan vi förhålla oss till detta och agera avseende försäljning? Under sin interaktiva föreläsning kommer Thomas ge oss inblick i forskning kring försäljning och erfarenhet från arbetslivet, men även låta oss arbeta med övningar, verktyg samt tips&råd att använda i vardagen.

Thomas Lundqvist är i grunden civilekonom men har de senaste 15 åren mest intresserat sig för hur människor egentligen fungerar. Hans försäljningsmetoder har visat sig vara framgångsrika flera gånger om. Thomas har själv använt sig av strategin som chef på McDonald´s och som VD för Junibacken och Chefsnätverket Close – och resultaten är slående! Idag hjälper han andra företag att förbättra sin försäljning och för att ligga steget före konkurrenterna.

Svante Randlert föreläsare på Nacka Företagarträff – Så blir du drömarbetsgivaren

Föreläsare: Svante Randlert

Svante Randlert föreläsare på Nacka Företagarträff

Svante Randlert föreläsare på Nacka Företagarträff – Så blir du drömarbetsgivaren

Svante Randlert har de senaste tio åren hjälpt hundratals arbetsgivare och tusentals chefer med hur man blir en drömarbetsgivare. Han är Sveriges mest anlitade rådgivare i ämnet.

Svante är en av enbart fyra personer, bland närmare tusen föreläsare, som fått maxbetyget 5.0 av en hel publik hos Sveriges största chefsnäverk Close. Han fick även bäst betyg av alla föreläsare på världens största Employer Branding event – World Employer Branding Day.

Svante arbetar idag som Business & People Advisor på Academic Work. En organisation som på 18 år gått från 0 kr till 2,5 miljarder i omsättning med de nöjdaste kunderna i branschen, de 7 senaste åren enligt SKI. Samt framröstad till Sveriges bästa arbetsgivare 2017 inom servicesektorn av Netsurvey.

Under hösten 2017 släppte han sin första bok: Drömarbetsgivaren – de 10 budorden för att få medarbetare att vissla hela vägen till jobbet.

Vill du bli förstahandsvalet hos dagens, samt morgondagens, medarbetare? Det är enkelt att kopiera en mängd modeller för hur ett team eller en organisation ska bli mer framgångsrik. Allt går att kopiera, utom en enda sak: de som driver din organisation och som är din allra viktigaste tillgång – dina medarbetare. De är faktorn med störst potential att bli er organisations unika konkurrensfördel.

Förmågan att attrahera, engagera och utveckla rätt medarbetare på rätt plats är helt avgörande för att nå goda resultat. Om inte du som chef behandlar dina medarbetare som din största tillgång, vem ska då göra det?  Svante kommer ge dig inspiration och tips på hur du kan bli drömarbetsgivaren.

Frida Boisen föreläsare på Nacka Företagarträff – Så blir du nummer ett i den digitala framtiden

Föreläsare: Frida Boisen

Frida Boisen föreläsare på Nacka Företagarträff

Frida Boisen föreläsare på Nacka Företagarträff – Så blir du nummer ett i den digitala framtiden

Frida Boisen är världsmästare i sociala medier, en av Sveriges mest populära föreläsare, och hon har även blivit utsedd till Sveriges bästa digitala ledare.

Som digital chef på Bonnier Tidskrifter och krönikör på Expressen är hon idag en av Sveriges mest omtalade och inspirerande mediepersonligheter. Frida Boisen föreläser om sociala medier, kommunikation, affärsutveckling, digitala strategier, omvärldsbevakning, positivt ledarskap och framtid. Hon har utsetts till en av Sveriges mäktigaste personer av tidningen Fokus och är en av landets mest lästa och delade opinionsbildare.

Det finns en enorm affärspotentialen inom sociala medier, för företag. Du kan göra mycket för att ditt varumärke ska bli viralt, och använda sociala medier för att bygga ditt varumärke, er story och inte minst: er affär. Frida pekar med framgångsrika exempel på strategier som lyckats, blickar framåt och ger er inspiration till framgångsrecept som kan få er verksamhet att lyfta.

Fridas positiva, ögonöppnande och underhållande föreläsning kommer att ge dig massor av konkreta verktyg och inspiration till din digitala framtidsuccé. Hur du fångar din kunds intresse och hur du kan ta det nästa steget i din affärsutveckling.