Årets Butik

2014: Brisak Korg och fritid

Motivering:

Med omdömen som ”Vilken personal – bra, bättre, bäst!” och ”Här finns allt – även det man inte visste att man behöver” är det lätt att förstå att Brisak fick flest röster i Årets Butik!

2013: Benn’s Mast- och Båttillbehör

Motivering:

Omdömen som ”Ostkustens mest kompletta marinbutik” och ”Tre ord beskriver Benn’s – Service, Service, Service” gör det lätt att förstå att Benn’s Mast- och Båttillbehör röstades fram som Årets Butik.

2012: Nacka Stentryckeri Ram & Galleri

Motivering:

Nacka Stentryckeri Ram & Galleri har med sitt kunnande, sin hantverksskicklighet, sin känsla för färg och form och sitt varma sätt skapat ett stycke kulturhistoria i Nacka som numera kompletterats med en konsthall som man aldrig vill lämna.

2011: Sandströms Kött & Catering

Motivering:

Kunnig personal och omsorgsfullt utvalda råvaror av yppersta kvalitet från namngivna producenter gör att det alltid är ett nöje att handla på Sandströms.

Äntligen en gammaldags köttaffär med sann matkultur som förgyller tillvaron både till vardags och till fest!

2010: Micelle Mode i Orminge

Motivering:

Åk inte till stan för att hitta något snyggt.
Att handla hos Micelle i Orminge är både roligt och tryggt.
Här finns något för alla oss:
Som inte i de stora butikerna vill slåss.
Micelle mode är toppen på alla sätt
Trevlig personal guidar alltid kunden rätt.

2009: Matöppet i Ektorp

Motivering:

Matöppet kombinerar på ett sällsynt lyckat sätt allt som gör att man gärna återvänder till en butik: trevligt bemötande, personlig, lyhörd service och ett sortiment med både bredd och kvalitet. En modern version av den gamla lanthandeln när den var som allra bäst.

2008: I Tid och Rum

Motivering:

Bra priser och trevlig personal, snygga möbler, otroligt gott sortiment på gardiner och presentartiklar, god kunskap gällande sömnad, antika möbler och möbelrenovering.