Årets Pristagare på Nacka JubileumsTräff

Årets NackaFöretag:

arets-foretag2014d

Houdini Sportswear

Årets NackaFöretag 2014 blev Houdini Sportswear, här representerat av Mia Grankvist, Annette Idinge och Magnus Ryde.

Kan man annat än hylla ett företag vars ägare inte bara är sanna entreprenörer utan också vår gemensamma miljös kanske mest livaktiga ambassadörer? Ett gäng eldsjälar som ständigt visar att framgång inte stavs trend, kortsiktighet och slit-och-släng utan tidlöshet, kompromisslös utveckling och unik hållbarhet för både plagg och omvärld. Houdinis egen hållbarhet tycks minst lika god – från 1,5 till 80 miljoner kronor i omsättning på bara elva år!

Årets Krog:

arets-krog2014

Urban Deli Sickla

Till Årets Krog 2014 utsågs Urban Deli i Sickla. Företagets VD Jesper Weidlitz hämtade priset.

Nacka har fått en krog som är en riktig samlingsplats. Livlig stämning både till lunch och middag. Väl varierad meny och vinlista för olika smaker och plånböcker. Butik med både vardaglig vällust och livets läckerheter. Kort sagt, en krog som väl lever upp till sitt namn.

Årets Butik:

arets-butik2014b

Brisak Korg o Fritid

Årets Butik 2014, framröstad av Nacka Värmdö Postens läsare, blev Brisac Korg o Rotting. Stolta mottagare av priset: Holger och Matts Isaksson.

Med omdömen som ”Vilken personal – bra, bättre, bäst!” och ”Här finns allt – även det man inte visste att man behöver” är det lätt att förstå att Brisak fick flest röster i Årets Butik!

Årets Utställare: ONZO

utstallare2014c

Årets Utställare röstas fram av Nacka FöretagarTräffs besökare och utställare. 2014 års segrare blev ONZO, med Mi Winter i spetsen.

För er intressanta presentation av företaget och för er monters trevliga utseende. Ni premieras med en fri utställarmonter på Nacka FöretagarTräff 2015.

Årets Unga Entreprenörer:

UF-skonproduktion

Skön produktion

Årets Unga Entreprenörer är inte ett utan flera pris som delas ut av stipendiefonden av Egen Kraft till Gunnar Wirströms minne. 2014 års pristagare: Broder Munk UF, Candle UF, Eco Hang Up och Skön Produktion.

En ung reklambyrå som vänder sig till mindre företag. Istället för att använda de traditionella informationskanalerna fokuserar vi på marknadsföring inom sociala medier och andra kostnadseffektiva lösningar.

Stipendium: 10 000 kr

Diplom

UF-ECO

ECO Hang Up

Miljövänliga och egendesignade galgar.

Stipendium: 3 000 kr

Diplom

UF-brodermunk

Broder Munk UF

Tillverkning och försäljning av minimunkar med olika slags topping.

Stipendium: 1 500 kr

Diplom

UF-candle2

Candle UF

Sälja egenpaketerade blockljus i olika färger för välgörenhet.

Stipendium: 1 500 kr

Diplom