Tack för att du hjälpte till att sätta
nytt besöksrekord på Nacka FöretagarTräff!

Hela dagen den 20 februari 2013 strömmade det in besökare på Nacka Strandsmässan. Nytt publikrekord låg tidigt i luften – och det blev det också. När mässan stängde visade det sig att antalet besökare var exakt 2013! Över 400 fler besökare än någonsin tidigare.

DSC1345-b_DSC0814

År efter år har Nacka FöretagarTräff fått fler och fler besökare. De flesta som varit här har berättat för kollegor på jobbet och goda vänner att en timme eller två på FöretagarTräffen räcker för att man ska få en rejäl dos nya impulser, idéer och kontakter. Kanske leder en del av dem till och med till nya affärer, nya leverantörer, nya partners eller ett nytt jobb.

Hoppas att du som besökte Nacka FöretagarTräff 2013 tyckte att ditt besök gav vad du hoppats. Välkommen tillbaka nästa år – då lovar vi dig en ännu bättre inspirationsdag. 2014 fyller Nacka FöretagarTräff 20 år och då kommer det att bli en hejdundrande JubileumsTräff.

Du som bokade årets besökarbiljett via foretagartraffen.se eller registrerade dig i entrén och lämnade din e-postadress kommer automatiskt att bli inbjudan till JubileumsTräffen. Om vi inte har din e-postadress, skicka den till oss och ange att du vill bli inbjuden som besökare 2014: info@foretagartraffen.se