Finalister Årets Mötesplats 2023

Våra finalister till Årets Krog 2023 är klara!

Finalister Årets Krog 2023

Nu är de nominerade företagen kontrollerade och vi har ett resultat. Nedan presenteras finalisterna i kategorin Årets Krog. Den slutgiltiga vinnaren utses av en jury och presenteras under prisutdelningen på Nacka Företagarträff den 23 februari.

Erssons i Sickla

– mitt i farten finner du oasen. Här finns färsk koppling till västerhav och kontinent. Smaken doftar drömmar som utbudet, i såväl meny som butik, kan förverkliga. Din puls sjunker en aning då tid plötsligt finns för reflektion över läcker anrättning och svalkande dryck. Du kommer tillbaka …

 

Holmen Kök och Bar

– en skärgårdskrog i Nacka. Med ett fantastiskt läge och klassiker på menyn lockas nya och gamla kunder hit år efter år. Här blir du serverad något kallt i baren, njuter av den familjära stämningen och får riktigt bra service.

 

Restaurang Saltsjö Pir

– i närheten av plats för avgörande slag, med inslag av nutid, finns en av Nackas största restauranger. Ett ställe där årstiderna växer samman i nära samklang med hav och natur. Här hittar du mat och dryck av lokal karaktär. Också en uteservering där du kan följa solens hela bana. Bra service och god och välriktad mat gör att du alltid vill komma tillbaks till detta ställe.

Missa inte prisutdelningen!

Den startar kl 16.00 och är öppen för alla!

Här hittar du våra tidigare pristagare