Finalister Årets krog 2024

Våra finalister till Årets Krog 2024 är klara!

Finalister Årets krog 2024

Nu är de nominerade restaurangerna provsmakade och kontrollerade och vi har ett resultat. Nedan presenteras finalisterna i kategorin Årets Krog. 

Den slutgiltiga vinnaren utses av en jury och presenteras under prisutdelningen på Nacka Företagarträff den 22 februari. Priset tilldelas en krog som under året genom ambition, kreativitet eller på annat sätt tillfört Nackas gastronomi något utöver det vanliga. Krogen har bra service, bra utbud, god mat, trevlig lokal och ger något extra till helhetsupplevelsen – över lunch och/eller middag.

Friends Corner

En otroligt trevlig lunchrestaurang i Sickla med utmärkt service, där du får njuta av din måltid i fina och välkomnande lokaler. Med en varierad meny som erbjuder något för alla smaker är det lätt att hitta din favorit. De erbjuder även catering och uthyrning av lokaler för fester och andra evenemang. Friends Corner gör en aldrig besviken!

Restaurang Handelshuset

Beläget i en villa, erbjuder restaurangen en familjär och välkomnande miljö, där gäster känner sig som hemma. Denna atmosfär förstärks av personalens genuina värme och vänlighet, vilket gör varje besök till en härlig upplevelse. En kombination av hemtrevlig atmosfär, utmärkt matkvalitet och en bra variation av maträtter som alla är “jäkligt goda” bidrar till den övergripande charmen och attraktionen hos denna etablering.

Olle & Kajsa

En hemtrevlig kvarterskrog mitt bland villakvarteren i Saltsjö-Duvnäs, där du kan njuta en påsklunch med familj och vänner i genuin miljö nära vattnet. Eller varför inte boka in middag på Mårten Gås. När lunchen är intagen är det nära att besöka Olle Nymans konstnärshem – god hemlagad mat och kultur på en och samma plats.

Missa inte prisutdelningen!

Den startar kl 15.30 och är öppen för alla!

Här hittar du våra tidigare pristagare