Finalister Årets Nackaföretag 2023

Våra finalister till Årets Nackaföretag 2023 är klara!

Finalister Årets Nackaföretag 2023

Nu är de nominerade företagen kontrollerade och vi har ett resultat. Nedan presenteras finalisterna i kategorin Årets Mötesplats. Den slutgiltiga vinnaren utses av en jury och presenteras under prisutdelningen på Nacka Företagarträff den 23 februari.

Björknäs Trädgård

– en trädgårdshandel med brett sortiment av hög kvalitet, gärna från närområdet och ekologiskt, och egna trevliga aktiviteter för sina kunder. Med en charmerande atmosfär, en underbar miljö samt trevlig och tillmötesgående personal har de skapat en mötesplats för alla som älskar och vill lära sig mer om odling och grönt – oavsett om man har egen tomt, balkong eller terrass. Med ägare boende i närområdet, som anser att ett hållbart trädgårdsliv är viktigt, är de en inspiration för andra.

 

Kungsvåningen

– ett växande familjeföretag baserat i Orminge som äger, förvaltar och utvecklar fastigheter och strävar efter långsiktiga relationer. Företaget håller Nacka varmt om hjärtat och är stolt med och påverkar kommunens utformning, inte minst i centrala Nacka. De bygger hyresbostäder och verksamhetslokaler med fokus på det lilla extra, t ex en naturban innergård där tanken är hälsa och välmående för de framtida hyresgästerna.

 

Stockholms Båtsnickeri

– här finns klassiskt, urgammalt hantverk och kunnande som varvas med ultramodern hitech. Ett båtsnickeri som ideligen och välförtjänt röner internationell uppmärksamhet och framgång. Måhända kunglig hovleverantör som, ödmjukt men stolt, radar upp både nybyggnation av gammalt på nytt sätt och förnyelse av gamla klenoder. Det handlar om entreprenörskap, kultur, konst och passionerat hantverk när det är som bäst. I den kombinationen blir det ofta väldigt, väldigt vackert.

Missa inte prisutdelningen!

Den startar kl 16.00 och är öppen för alla!

Här hittar du våra tidigare pristagare