Finalister Årets Nackaföretag 2024

Våra finalister till Årets Nackaföretag 2024 är klara!

Finalister Årets Nackaföretag 2024

Nu är nomineringarna till vårt prestigefyllda pris Årets Nackaföretag klara och kontrollerade. Vi har ett resultat och finalisterna i kategorin presenteras nedan.

Priset går till ett företag med en extra imponerande utveckling. Ett företag som utmärker sig inom sitt verksamhetsområde, är baserat i Nacka, uppvisar en stabil ekonomi och en positiv utveckling samt skänker mervärde till Nacka.

Dahl Medical

Dahl Medical, etablerat 1994, är ett lysande exempel på framgångsrik företagsutveckling. Som Nordens största distributör av hjärtstartare och HLR-dockor, samt en framstående aktör av Första Hjälpen- och traumaprodukter samt relaterade utbildningar, har Dahl Medical spelat en viktig roll i att höja beredskapen för akutsituationer.

Ett stort engagemang och passion hos personalen tillsammans med en ökad samhällsmedvetenhet har skapat en imponerande tillväxt, vilket bekräftats genom utmärkelser som DI-gaseller 2021 och 2023. Utmärkelserna belyser inte bara Dahl Medicals ekonomiska stabilitet och positiva utveckling, utan också dess förmåga att utmärka sig inom sitt verksamhetsområde.

Nordic Surface

Nordic Surface är ett föredöme för innovation och hållbarhet i en traditionellt utmanad bransch. Genom nyfikenhet och förmåga att gå från idé till verklighet har ett entreprenöriellt företag växt fram. Och genom att kombinera ett starkt driv med en oöverträffad innovationsvilja har företaget definierat sin position på marknaden.

Med en imponerande ekonomisk utveckling under de senaste åren, fortsätter Nordic Surface att expandera och visar att företaget är en kraft att räkna med.

Technix IT

Technix IT grundades i Januari 2020 och hamnade rakt i en brinnande Pandemi. Trots omvärldsläget har bolaget utvecklat både smarta företagsnära tjänster och växt helt organiskt.

Företaget har idag 20 medarbetare och en omsättning på snart 85 mkr för sitt fjärde räkenskapsår 2023. Huvudkontoret ligger på Kvarnholmen i Nacka och bolaget har påvisat svarta siffror varje enskilt räkenskapsår. Genom att bara rekrytera seniora medarbetare, ha kollektivavtal och schyssta villkor för både sina kunder och medarbetare så har bolaget kunnat träffa rätt i sitt erbjudande både mot mindre, mellanstora och Enterprise kunder.

Med mottot “Smarta lösningar för smarta företag!” har Technix IT gjort ett betydande avtryck på IT-marknaden.

Missa inte prisutdelningen!

Den startar kl 15.30 och är öppen för alla!

Här hittar du våra tidigare pristagare