Välkommen till våra inspirerande seminarier under Nacka Företagarträff 2018!

Här presenterar vi våra föreläsare 2018. Lyssna till lärorika keynotes och inspirerande talare på företagarträffens scen. Nedan ser du några av de talare som redan är klara. Programmet uppdateras löpande, så håll utkik!

Det är fri entré, i mån av plats, till alla seminarier på eftermiddagen. Bjud gärna med medarbetare, kunder, leverantörer och andra intresserade!

Thomas Lundqvist – Försäljning i omvälvande förändring

Keynote: 08.00–08.45

Thomas Lundqvist är f.d. VD för Junibacken där han lyckades med konststycket att både mångdubbla försäljningen och se till att Junibacken rankades som en av Sveriges bästa arbetsplatser.

Under sin interaktiva föreläsning kommer Thomas ge oss inblick i forskning kring försäljning och erfarenhet från arbetslivet, men även låta oss arbeta med övningar, verktyg samt tips&råd att använda i vardagen.

Frida Boisen – Så blir du nummer ett i den digitala framtiden

Keynote: 10.30–11.15

Frida Boisen är världsmästare i sociala medier, en av Sveriges mest populära föreläsare, och hon har även blivit utsedd till Sveriges bästa digitala ledare.

Fridas positiva, ögonöppnande och underhållande föreläsning kommer att ge dig massor av konkreta verktyg och inspiration till din digitala framtidsuccé. Hur du fångar din kunds intresse och hur du kan ta det nästa steget i din affärsutveckling.

Nacka kommun: Gunilla Glantz – Allt du behöver veta om Nacka stad

Talare: 12.30–12.55

Bostäder, arbetsplatser, tunnelbana. Detta och mycket mer handlar seminariet Allt du behöver veta om Nackas stad om, med Nacka kommuns stadsbyggnadsdirektör Gunilla Glantz.

Vad händer och när? Hur skapar vi en blandad stad? Vad kan vi förvänta oss när Nacka växer, utvecklas och förändras? Och vad betyder detta för näringslivet?

Handelsbanken: Ann Öberg – Det ekonomiska läget

Ann Öberg, Handelsbanken - Det ekonomiska läget

Talare: 13.10–13.35

Ann Öberg, Handelsbankens Chefsekonom och chef för Economic Research – Det ekonomiska läget

En skarp nationalekonom, handlingskraftig chef och därtill en hängiven akademiker. Ann ingår dessutom i
Dagens Industris Skuggdirektion med några av Sveriges vassaste ekonomer.

Unibail-Rodamco: Lars-Åke Tollmark – Handeln i framtiden, så utvecklar vi Nacka Forum

Talare: 13.50–14.15

Lars-Åke Tollemark, Managing Director Nordic, Unibail-Rodamco – Handeln i framtiden, så utvecklar vi Nacka Forum.

Unibail-Rodamco är Europas största börsnoterade fastighetsbolag specialiserat på kommersiella fastigheter. I Stockholmsområdet omfattar det några välkända köpcentrum såsom Mall of Scandinavia, Nacka Forum, Täby Centrum och Solna Centrum.

Svante Randlert – Så blir du drömarbetsgivaren

Keynote: 14.30–15.15

Svante Randlert har de senaste tio åren hjälpt hundratals arbetsgivare och tusentals chefer med hur man blir en drömarbetsgivare. Han är Sveriges mest anlitade rådgivare i ämnet.

Förmågan att attrahera, engagera och utveckla rätt medarbetare på rätt plats är helt avgörande för att nå goda resultat. Om inte du som chef behandlar dina medarbetare som din största tillgång, vem ska då göra det?  Svante kommer ge dig inspiration och tips på hur du kan bli drömarbetsgivaren.

Boo Energi: Fredrik Heleander

Fredrik Heleander, Boo Energi – Träna ner din elräkning - kalorier blir kWh

Talare: 15.30–15.55

Fredrik Heleander, VD på Boo Energi Försäljnings AB, talar om Hälsa och Energi – Träna ner din elräkning och omvandla kalorier till kWh.

Niclas Wikström – Exemplet från verkligheten

Niclas Wikström - Exemplet från verkligheten

Keynote: 16.10–16.55

Niclas Wikström, Medgrundare och VD för Oh My!

Oh My! är en av Sveriges största och mest snabbväxande fullservicebyråer inom kommunikation och marknadsföring. Niclas ger oss en inblick i verkligheten hos ett företag med en digital vardag och med kontinuerligt arbete kring medarbetarengagemang.

Annie Lööf – Entreprenörskap och småföretagande

Keynote: 17.15–18.00 – inkl Prisutdelning

Annie Lööf, Centerpartiet talar om Entreprenörskap och småföretagande.