Välkommen till våra inspirerande seminarier under Nacka Företagarträff 2020!

Här presenterar vi våra föreläsare 2020. Lyssna till lärorika keynotes och inspirerande talare på företagarträffens scen. Nedan ser du några av de talare som redan är klara. Programmet uppdateras löpande, så håll utkik!

Det är fri entré, i mån av plats, till alla seminarier på eftermiddagen. Bjud gärna med medarbetare, kunder, leverantörer och andra intresserade!

Arvid Axland: Jakten på känslan

Keynote: 08.30–09.15

Arvid Axland är en av de mest uppskattade föreläsarna inom kundupplevelser och kommunikation.

När produkter och tjänster blir allt mer lika är det upplevelsen som skapar störst värde. När förutsättningarna förändras till följd av kundernas nya förväntningar finns ett fönster att ta nya positioner, och sätta positiva känslor i spel. Det är i det området Arvid guidar er rätt.

Eva Karlsson: Hållbart näringsliv för en hållbar värld

Keynote: 10.30–11.15

Klädvarumärket och Nackaföretaget Houdini är först i världen att granska sin egen miljöpåverkan med hela planeten i fokus. Målet är att hela produktionskedjan ska vara hållbar år 2030. Houdinis vd, Eva Karlsson, säger att det är “pay-back time”.

Gustav Stenbeck: Hållbra, hållbättre, hållbäst

Keynote: 16.30–17.15

Gustav Stenbeck är miljöaktivisten som blev riskkapitalist, techentreprenör och investerare inom hållbara affärsmodeller. Många bollar i luften och lika många etiketter: obotlig teknikoptimist, nyfiken kapitalist och självklar ekologist.

Han talar om hur CSR och hållbarhet påverkar hur vi gör affärer idag, vare sig du har ett multinationellt företag eller ett småbolag. Liksom hur det kommer att förändra hela vårt sätt att göra affärer i framtiden.

Günther Mårder: Hållbarhet som konkurrensfördel

Föreläsning: 15.00–15.30

Günther Mårder är vd på Sveriges största företagarorganisation Företagarna sedan år 2015. Han arbetar dagligen med att skapa förutsättningar för att företagare ska bli mer framgångsrika.  

Günther gör varje år mängder av företagsbesök och träffar företagare i alla branscher. Nu delar han med sig av sina bästa tips på hur du blir en mer framgångsrik företagare. Det här är föreläsningen som du inte har råd att missa!

Vanessa Leporati

Vanessa Leporati

Prisutdelning: 17.30–18.30

Vanessa Leporati är tillbaka på Nacka företagarträff som moderator. Vanessa är en van föreläsare som tidigare lotsat oss igenom prisutdelningen av Nackas allra viktigaste priser med bravur.

Vanessa är en av initiativtagarna till Stockholm Fashion District, som har satt Nacka på kartan som en kreativ affärsmötesplats för den svenska modebranschen.