Välkommen till våra inspirerande seminarier under Nacka Företagarträff 2022!

Här presenterar vi våra föreläsare och seminarier 2022. Lyssna till lärorika keynotes och inspirerande talare på företagarträffens scen. Nedan ser du några av de talare som redan är klara. Programmet uppdateras löpande, så håll utkik!

Förmiddagens program är för utställare och VIP-gäster.

Det är fri entré, i mån av plats, till alla seminarier på eftermiddagen. Bjud gärna med medarbetare, kunder, leverantörer och andra intresserade!

Per Schlingmann: Tiden efter pandemin

Tid: 08.45–09.30

Per Schlingmann är en av Skandinaviens mest framgångsrika talare, kommunikatörer och strateger.

Världen frigör sig från en lång dvala, hur kommer din organisation att hantera återgången? Hur hittar man tillbaka till sin position när man kastats in i framtiden? Hur hittar ditt företag rösten som leder till framgång?

Lyssna när Per kommer för att prata om pandemins inverkan på samhället och ekonomin och hur man kan ta vara på de nya möjligheter som följer.

Moderator: Amanda Svensson

Amanda Svensson

Amanda är tillbaka på Nacka Företagarträff som moderator. Med sin företagarexpertis, och sin förmåga till att få fram det bästa hos de flesta, ska hon lotsa oss genom dagen.

Amanda är VD-assistent på Företagarna och mycket insatt i alla de frågor som vi företagare springer på i vår vardag. Hon är även VD på Swedish Software och styrelsemedlem i Unga Aktiesparare samt har ett stort hjärta för företagande, investeringar & sparande.