Gustav Stenbeck nominerad till årets talare 2019

Gustav Stenbeck: Hållbra, hållbättre, hållbäst

Gustav Stenbeck: Hållbra, hållbättre, hållbäst

Gustav Stenbeck

Miljöaktivisten som blev riskkapitalist, techentreprenör och investerare inom hållbara affärsmodeller.

Gustav har en meriterad bakgrund inom hållbarhet, bland annat som hållbarhetschef på Petter Stordalens Nordic Choice Hotels. Han utsågs till en av Sveriges tre bästa hållbarhetschefer 2015 och tidningen Aktuell Hållbarhet rankar honom konsekvent bland Sveriges 100 hållbarhetsmäktigaste.

Han ägnar idag 100 procent av sin tid åt att arbeta med hållbarhet och marknadsekonomi och bjuder på många insikter kring hur dessa två fenomen samverkar.

Gustav är nominerad till Årets talare 2019 och nu kommer han till Nacka Företagarträff för att berätta hur vi kan dra nytta av hans lärdomar – och kanske förbättra världen.

BIO:
Gustav arbetar som VD för GreenTech-firman Mestro samt som affärsängel där han finansierar och utvecklar hållbara affärsidéer. 

I grunden har Gustav en systemvetarexamen från Stockholms universitet och en MBA från SDA Bocconi i Milano. Han gick från att arbeta på Greenpeace till att bli hållbarhetskonsult och arbeta för multinationella företag, såsom Coca-Cola, Sodexo och DeLaval. Gustav har även arbetat med strategisk hållbarhet på uppdrag för flera av våra stora myndigheter, ex. Försäkringskassan och Rikspolisstyrelsen. Därefter var han hållbarhetschef för Petter Stordalens hotellkedja.

Arvid Axland

Arvid Axland: Jakten på känslan

Arvid Axland: Jakten på känslan

Arvid Axland

Efter en av årets mest uppskattade föreläsningar på Frukostakademin kommer Arvid tillbaka till Nacka – där han en gång startade sin bana som företagare.

Förutom att driva sin kommunikationsbyrå åker Arvid land och rike runt och inspirerar och coachar företag till bättre kundupplevelser.

När produkter och tjänster blir allt mer lika är det upplevelsen som skapar störst värde. När förutsättningarna förändras till följd av kundernas nya förväntningar finns ett fönster att ta nya positioner, och sätta positiva känslor i spel. Det är i det området Arvid guidar oss rätt.

BIO:
Arvid Axland är författare till boken Jakten på känslan – konsten att skapa meningsfulla upplevelser, en inspirerande handbok i upplevelsedesign, som tar upp vår tids nya valuta; känslan. Han är också grundare till Pool kommunikationsbyrå som dagligen hjälper företag med dessa frågeställningar. Pool startades för övrigt i Nacka, närmare bestämt Kvarnen tre kronor på Kvarnholmen.

Som författare, inspiratör och workshophandledare är Arvids mission att göra företag och dess medarbetare medvetna om vilket värde de har möjlighet att skapa för sin omgivning genom upplevelser. I allt de gör och säger. Det är det som gör företag långsiktigt lönsamma.

Enkätsvar 2019

Lita inte på oss – lita på de tidigare utställarna!

När vi fick svar på vår uppföljningsenkät, efter jubileumsträffen förra året, var 100% av utställarna nöjda till mycket nöjda med Träffen! Inte mindre än 86% tycker att företagarträffen är relevant och användbar i arbetet.

Av besökarna är 80% nöjda till mycket nöjda och 84% är nöjda till mycket nöjda med utställarna.

Gemensamt för båda är att nätverket och kontakterna är den allra viktigaste anledningen att delta.

Missa inte chansen att vara med på Nacka Företagaträff!

1 2 3 15