Lars-Åke Tollemark på Nacka Företagarträff – Handeln i Framtiden, Så utvecklar vi Nacka Forum

Lars-Åke Tollemark

Lars-Åke Tollemark på Nacka Företagarträff

Lars-Åke Tollemark på Nacka Företagarträff – Handeln i Framtiden, Så utvecklar vi Nacka Forum

Lars-Åke Tollemark är Managing Director Nordic på Unibail-Rodamco, Europas största börsnoterade fastighetsbolag specialiserat på kommersiella fastigheter.

Unibail-Rodamco omfattar välkända köpcentrum i Stockholmsområdet såsom Mall of Scandinavia, Nacka Forum, Täby Centrum och Solna Centrum.

Kom och lyssna när Lars-Åke berättar om: Handeln i framtiden, så utvecklar vi Nacka Forum.

Gunilla Glantz, Nacka Kommun – Allt du behöver veta om Nacka stad

Nacka kommun: Gunilla Glantz – Allt du behöver veta om Nacka stad

Gunilla Glantz på Nacka Företagarträff

Gunilla Glantz, Nacka Kommun – Allt du behöver veta om Nacka stad

Bostäder, arbetsplatser, tunnelbana. Detta och mycket mer handlar seminariet Allt du behöver veta om Nackas stad om, med Nacka kommuns stadsbyggnadsdirektör Gunilla Glantz.

Vad händer och när? Hur skapar vi en blandad stad? Vad kan vi förvänta oss när Nacka växer, utvecklas och förändras? Och vad betyder detta för näringslivet?

Gunilla Glantz leder och utvecklar miljö- och stadsbyggnadsprocessen, som finns för att utveckla och värna livsmiljön i Nacka. Den finns för dig och nästa generation genom att verka för bra kommunikationer och tätare bebyggelse, samtidigt som vatten och natur värnas. Gunilla ser till att miljö- och stadsbyggnadsnämnden och kommunstyrelsen som är politiskt ansvariga får det stöd de behöver.

Thomas Lundqvist föreläsare på Nacka Företagarträff – Försäljning i omvälvande förändring

Föreläsare: Thomas Lundqvist

Thomas Lundqvist föreläsare på Nacka Företagarträff

Thomas Lundqvist föreläsare på Nacka Företagarträff – Försäljning i omvälvande förändring

Thomas Lundqvist är f.d. VD för Junibacken där han lyckades med konststycket att både mångdubbla försäljningen och se till att Junibacken rankades som en av Sveriges bästa arbetsplatser.

Digitalisering är en stor och omvälvande förändring. Det talas om en revolution. Vad händer med oss människor när vi ställs inför liknande faktum? Hur kan vi förhålla oss till detta och agera avseende försäljning? Under sin interaktiva föreläsning kommer Thomas ge oss inblick i forskning kring försäljning och erfarenhet från arbetslivet, men även låta oss arbeta med övningar, verktyg samt tips&råd att använda i vardagen.

Thomas Lundqvist är i grunden civilekonom men har de senaste 15 åren mest intresserat sig för hur människor egentligen fungerar. Hans försäljningsmetoder har visat sig vara framgångsrika flera gånger om. Thomas har själv använt sig av strategin som chef på McDonald´s och som VD för Junibacken och Chefsnätverket Close – och resultaten är slående! Idag hjälper han andra företag att förbättra sin försäljning och för att ligga steget före konkurrenterna.

1 2