Nacka FöretagarTräff 2011

På Nacka FöretagarTräff den 23 februari 2011 delades den ärofulla utmärkelsen “Årets Nacka-företag” ut för sjuttonde gången.

2011af1Årets NackaFöretag är ett eftertraktat pris som delas ut till ett företag i Nacka som har haft en stark och imponerande utveckling. Årets NackaFöretag 2011 blev Nacka Trä/Bygg-Ole.

Juryns motivering blev: “Med fötterna stadigt förankrade i Nacka/Värmdö och ett ständigt öppet öra för kundernas behov och krav, har Sven Gustafssons lilla snickerifabrik från 1945 förvandlats till en tvåhövdad gigant i regionens allt flitigare byggande: Nacka Trä, ledande leverantör till Stor-Stockholms byggare, och Bygg-Ole, ‘stans vaknaste byggvaruhus’.”

Årets LunchRestaurang 2011 blev Melanders i Nacka Forum!

Årets Unga Företagare 2011

På Träffen delades även fyra stipendier ut ur Stipendiefonden Av Egen Kraft till Gunnar Wirströms minne i Nacka och Värmdö. Prisutdelare var som vanligt Bosse Ståldahl från Stipendiefonden. Syftet med priset Årets Unga Företagare är:

“Att stödja, stimulera och uppmärksamma ungas entreprenörsförmåga, innovationer och projekt utförda av egen kraft i Nacka och Värmdö.”

2011 gick stipendierna till:

2011uf1Nacka Entertainment

Arrangerar musikevenemang där vinsten oavkortat går till stiftelsen Min Stora Dag som hjälper svårt sjuka barn att förverkliga sina önskedrömmar.

5.000:-

till Veronica Jansson, Klas Pyk, Johan Bjurström, Sofia Kempas och Mattias Rastehed

Smart-Tray2011uf3

En engångsbricka för arena-arrangemang – behändigare för kunden att bära och hantera, underlättar merförsäljning för kiosk- eller fastfooodföretag.

5.000:-

till Johan Fred, André Jansson och Oscar Thorstensson

2011uf4Andreas Kidelius

Fjortonåringen som byggde om familjens förråd till verkstad för proffsig chokladtillverkning får nu chans att utöka verksamheten genom bidrag till en Kitchen Aid Professional.

8.000:-

Mr & Mrs Bling2011uf5

2.000:- till smyckestillverkning till Johanna Landreus, Emma Mårtensson, Ninni Tos och Rita Mourad

Årets Butik 2011

Årets Butik är en utmärkelse som delades ut för första gången i samband med Nacka FöretagarTräff 2008. Tävlingen arrangeras i samarbete med Nacka Värmdö Posten.

2011 års butik blev Sandströms Kött & Catering i Nacka Forum!

20114