Vilka företag vinner våra eftertraktade Nacka-priser?

Du kan vara med och nominera i tre av våra priskategorier – Årets Nackaföretag, Årets mötesplats och Årets krog. Kriterierna hittar du under respektive kategori.

Skicka in ditt förslag till oss. De nominerade företagen bedöms av vår jury och presenteras här innan prisutdelningen. Priserna delas ut på Nacka Företagarträff.

Sista dag för årets nominering är 31 december.

Årets vinnare i Nacka 2023

Kategorier öppna för nominering:

Årets Nackaföretag

Priset går till ett företag med en extra imponerande utveckling. Ett företag som utmärker sig inom sitt verksamhetsområde, är baserat i Nacka, uppvisar en stabil ekonomi och en positiv utveckling samt skänker mervärde till Nacka.

Årets Mötesplats

Priset tilldelas en riktigt bra mötesplats inom Nacka kommuns område. Mötesplatsen ska hålla hög klass vad gäller allt som har med mötet att göra – lokalerna, maten och upplevelsen. På mötesplatsen blir du inspirerad, motiverad och energifylld. Stället jobbar aktivt för ett mer hållbart lokalsamhälle och bidrar till att stärka Nackas varumärke.

Årets Krog

Syftet är att uppmärksamma en krog som under året genom ambition, kreativitet eller på annat sätt tillfört Nackas gastronomi något utöver det vanliga. Krogen har bra service, bra utbud, god mat, trevlig lokal och ger något extra till helhetsupplevelsen – över lunch och/eller middag.

Årets Cirkulativ

Årets Cirkulativ tilldelas en aktör i Nacka som genom ett cirkulärt initiativ och en framstående affärsidé främjar hållbara flöden av material och resurser. Initiativet spelar en avgörande roll i att stärka Nackas hållbarhet och cirkulära ekonomi. Tillsammans arbetar vi för att sluta cirkeln för en mer hållbar framtid.

Skicka in din nominering:

Andra priskategorier:

Årets Nackaprofil

Priset går till en person som genom engagemang och drivkraft bidrar till Nacka. En person som sätter Nacka på kartan och som motiverar och lyfter andra. Pristagaren väljs av en jury.

Årets Nyföretagare

Priset delas ut av Nyföretagarcentrum Nacka Värmdö Tyresö