Vilka företag vinner våra eftertraktade Nacka-priser?

Du kan vara med och nominera i tre av våra priskategorier – Årets Nackaföretag, Årets mötesplats och Årets krog. Kriterierna hittar du under respektive kategori.

Skicka in ditt förslag till oss. De nominerade företagen bedöms av vår jury och presenteras här innan prisutdelningen. Priserna delas ut på Nacka Företagarträff.

Sista dag för årets nominering är 31 december.

Årets vinnare i Nacka 2023

Kategorier öppna för nominering:

Årets Nackaföretag

Priset går till ett företag med en extra imponerande utveckling. Ett företag som utmärker sig inom sitt verksamhetsområde, är baserat i Nacka, uppvisar en stabil ekonomi och en positiv utveckling samt skänker mervärde till Nacka.

Årets Mötesplats

Priset tilldelas en riktigt bra mötesplats inom Nacka kommuns område. Mötesplatsen ska hålla hög klass vad gäller allt som har med mötet att göra – lokalerna, maten och upplevelsen. På mötesplatsen blir du inspirerad, motiverad och energifylld. Stället jobbar aktivt för ett mer hållbart lokalsamhälle och bidrar till att stärka Nackas varumärke.

Årets Krog

Syftet är att uppmärksamma en krog som under året genom ambition, kreativitet eller på annat sätt tillfört Nackas gastronomi något utöver det vanliga. Krogen har bra service, bra utbud, god mat, trevlig lokal och ger något extra till helhetsupplevelsen – över lunch och/eller middag.

Skicka in din nominering:

Andra priskategorier:

Årets Nackaprofil

Priset går till en person som genom engagemang och drivkraft bidrar till Nacka. En person som sätter Nacka på kartan och som motiverar och lyfter andra. Pristagaren väljs av en jury.

Årets Nyföretagare

Priset delas ut av Nyföretagarcentrum Nacka Värmdö Tyresö

Årets Unga Entreprenörer

Årets Unga Entreprenörer delas ut av Stipendiefonden Av Egen Kraft. Bakom stipendiefonden finns bland annat Nacka Värmdö Posten, Nacka och Värmdö kommuner, Företagarna Nacka Värmdö och Bygg-Ole. Fonden syftar till att stödja entreprenöriella idéer hos unga mellan 13-19 år.

Årets Miljönär

Årets Miljönär delas ut av Nacka vatten och avfall. Alla verksamheter, företag, organisationer och andra vars huvudverksamhet är att få allmänheten att laga, låna och återanvända kan tilldelas märkningen.