Pressmeddelande 2013-02-18

Vägra lågkonjunktur – tema på landets största FöretagarTräff

Med temat ”Vägra lågkonjunktur” öppnar Nacka FöretagarTräff dörrarna den 20 februari. Dagen bjuder på intressanta seminarier, debatter och unika möjligheter att göra nya affärer.

– Nacka FöretagarTräff befäster sin position som den i särklass största mässan av sitt slag i Sverige. Det är extra glädjande att så många nya företag ser värdet av att komma till årets träff för att hitta ny inspiration och göra nya affärer, säger Anders Börjesson näringslivsdirektör i Nacka kommun.

I år besöks mässan av Swedbanks nya chefsekonom Cecilia Skingsley som debatterar konjunkturläget med Stefan Fölster från Reforminstitutet. Dessutom ger Anders Andersson tips i skattefrågor och Lennart Koskinen frågar ”Har vi råd med etik när ekonomin kärvar”. Debatten om regionens infrastrukturfrågor, bostadsbyggande och tunnelbana till Nacka ges också stort utrymme.

Nacka FöretagarTräff utgör en unik mötesplats för det lokala och regionala näringslivet. För sjunde året i rad ökar antalet utställare och besökare. I år väntas över 180 utställande företag och närmare tvåtusen besökare. Detta gör träffen till den i särklass största av sitt slag i Sverige.

Om Nacka FöretagarTräff

Nacka FöretagarTräff äger rum i Nacka Strandsmässan klockan 09.30-17.30 den 20 februari. Träffen arrangeras av Företagarna Nacka-Värmdö, Stockholms Handelskammare Nacka-Värmdö och Nacka kommun.

För ytterligare information:

Anders Börjesson, näringslivsdirektör Nacka kommun, 070-431 92 28

Lars Norlander, Företagarna Nacka-Värmdö, 070-837 71 41

Protest_stor

Bild på arrangörskommittén med “Vägra lågkonjunktur”-skyltar för nedladdning.