Program Nacka Företagarträff 2019

Här hittar du en översikt över programmet för Nacka Företagarträff. Innehållet är noga utvalt och föreläsarna ska ge dig inspiration, goda råd och kompetensutveckling. Vi vill ge dig chansen till lokalt nätverkande och möjlighet att bidra till Nackaeffekten.

Dagen bestod av en exklusiv förmiddag för utställare, med nätverkande och seminarier. Vid lunch öppnade Företagarträffen för besökare och utställningen var i full gång, med flera givande talare och keynotes. På eftermiddagen/kvällen var det prisutdelning och underhållning.

Den 20 februari 2019 var en dag fylld av nya idéer, kontakter och affärsmöjligheter! Alla seminarier efter lunch var kostnadsfria.

Här kan du se programmet för Nacka FöretagarTräff 2019. När programmet för 2020 börjar bli klart uppdateras denna sida med ny information.

11.30–12.30: LUNCH

För våra besökare finns det enklare lunch, kaffe och fika att köpa i vårt café.

15.00: Puben öppnar

Kom och mingla med Günther Mårder, VD Företagarna, i Caféet.

15.00–15.30: Seminarium

Günther Mårder: Twista affärsmodellen – bli en branschvinnare

15.30: Affärsmingel

Vi håller till i cafédelen – knyt ihop säcken från morgonens speed-dating, hitta nya affärskontakter och samarbetspartners.
Nacka Företagarträff Mikrofon i motljus – Seminarier

Våra Keynotes och talare

Lyssna till våra lärorika Keynotes och talare på företagarträffens scen – eftermiddagen är helt kostnadsfri! Nedan ser du några av de talare som redan är klara. Programmet uppdateras löpande, så håll utkik!

Programmet uppdateras löpande, så håll utkik!