Vilken Butik är Nacka och Värmdös bästa?

Nu är omröstningen till Årets Butik avslutad, vinnaren presenteras och premieras på Nacka FöretagarTräff den 19 februari 2014!

Följande butiker nominerades fram av Nacka- och Värmdöborna:

Saltsjöbadens sko och nyckel

Best of Brands

Nacka te & kaffehandel

G-Star Raw

Brisak AB

 

Om butikerna:

Saltsjöbadens sko och nyckel

Här hittar du en äkta hantverkare med stor känsla för service och kundvård. Vi utför inte bara arbeten med skor utan här kan du med gott samvete lämna in alla typer av skinn- och lädervaror för reparation. Självklart har vi även skotillbehör, kopierar nycklar och tillverkar gravyrskyltar m.m. Välkommen!

Best of Brands

Sickla köpkvarter. Med en engagerad personal som hjälper dig att hitta rätt klädstil, från de bästa varumärkena.

Nacka te & kaffehandel

Butiken öppnades sommaren 2002 i Nacka Forum. Vi har ett brett sortiment av te och kaffe samt choklad med hög kvalitet från världens alla hörn. Vår främsta ledstjärna är personlig service. Varmt välkommen till Nacka te & kaffehandel i Nacka Forum!

G-Star Raw

är det moderna jeansmärket  som sedan 1989 varit en pionjär inom denim genom ett fokus på denimhantverk och innovation. I vår butik finner du en bredd av produkter med allt från dressade jackor, överdelar till klassiska jeans och chinos. Vi vill skapa en ihågkommen butiksupplevelse genom att bemöta alla kunder med glädje, engagemang och respekt! För mer information: www.g-star.com

Brisak AB

Brisak startades av bröderna Holger och Matts Isaksson i tält 1987, som senare blev butik vid Värmdö Köpcentrum på 5500 kvm. Butiken har allt du behöver för hemmet med över 40 000 olika artiklar till låga priser. Du hittar allt från: utemöbler, inredning, kläder, hygien, kemtekniska, verktyg, leksaker, inom- och utomhusbelysning, kök och mattor. Välkommen in!