Svante Randlert

Keynote: Svante Randlert

Svante Randlert

Drömarbetsgivaren och kundernas förstahandsval

Tänk om, vi måste tänka om!

Det som tagit er hit, kommer inte ta er dit. Världen förändras ständigt, det är inget nytt. Men frågan är om inte föränderligheten har förändrats, dess cykler tycks gå snabbare än någonsin. Samhällen, beteenden och behov har bytt skepnad den senaste tiden. Denna nya omvärld kräver ett annat beteende, tankesätt och kunskap.

Om du har övertygelsen att företag utvecklas när personerna som arbetar i dem utvecklas, samt att du alltid vill bli bättre imorgon än vad du var igår? Då är det läge att lyssna på Svante på Träffen. Vi lever i en tid av ständig förändring och du behöver anpassa dig och ditt ledarskap till det. Du behöver inse att det inte handlar om vem du är eller vad du redan vet, utan vad du gör – varje dag.

Svante ger oss inspiration samt verktyg för vad du som ledare behöver göra idag, för att du och dina medarbetare ska prestera bättre tillsammans imorgon.

BIO:

Svante är en av nordens mest anlitade föreläsare när det kommer till att attrahera, engagera och utveckla rätt medarbetare till rätt plats. Han har genom åren hjälpt hundratals organisationer och tusentals chefer hur man blir medarbetarnas och kundernas förstahandsval imorgon!

 Han är den enda i landet bland över 1000 föreläsare, som genom tiderna lyckats få maxbetyget 5.0 vid sju olika tillfällen av en hel publik hos Sveriges största chefsnätverk Close. Han har fått bäst betyg av alla föreläsare på flera av världens största Employer Branding event.

 Svante har gett ut flera böcker på temat drömarbetsgivaren och lanserade ledarskapspodden Chefssnack, med landets vassaste beslutsfattare som gäster. Svante Randlert arbetade som Academic Works Business & People Advisor mellan åren 2009-2018. Ett företag som haft nöjdast kunder 8 år i rad, samt blivit framröstat till Sveriges bästa arbetsgivare inom servicesektorn flera år. Driver sedan ca 1,5 år tillbaka den digitala rådgivningstjänsten Wisory, som redan har användare i 12 olika länder.