Therese Albrechtson

Föreläsare: Therese Albrechtson

Therese Albrechtson

Vad är era framgångsnycklar?

Vi svenskar är Europas mest stressade folk, och våra stressrelaterade besvär, psykiska ohälsa och sjukskrivningar ökar lavinartat. En av de allra viktigaste aspekterna för att skapa ett hållbart företag, en hållbar arbetsplats och framför allt ett hållbart liv är att må bra. Som företagare är det extra kännbart om hälsan sviktar, eftersom du ofta är en stor del av bolaget och skyddsnätet för företagare är bristande.

Academy of Excellence har genom intervjuer med hundratals framgångsrika superentreprenörer fått svar på vilka delar i ett företagande som skapar tillväxt och framgång. Detta paketerades till en utbildning – med 10 av Sveriges främsta experter och superentreprenörer som ”lärare” – som närmare 1000 entreprenörer/vd:ar har gått igenom. Nu får du chansen att ta del av de viktigaste framgångsnycklarna.

Therese hjälper oss att finna vägen till framgång genom energi, inspiration och framförallt konkreta verktyg – hur går du från ord till handling för att få en mer välmående arbetsplats och liv.

BIO:

Therese Albrechtson är föreläsaren och författaren som bland annat publicerat de uppmärksammade böckerna “Fuck psykisk ohälsa- vägen till bättre mående”, “Dålig mamma…eller superkvinna? Barn och karriär – så klarar du de orimliga kraven” samt ”Våga vårda Vinn”.

Som 19-åring startade hon sitt första företag tack vare att hon läst Ung Företagsamhet på gymnasiet och för mer än femton år sedan gjorde Therese sin första föreläsning. Sedan dess har hon gjort ca 1000 framträdanden i både Sverige och utomlands. Drivkraften är att inspirera och bidra till förbättring: att skapa en positiv inställning till livet och att alla kan göra någonting bättre idag än vad de gjorde igår. Så väl inom företagande som att personligen må bättre eller att helt förändra sin livsstil.

 Therese är tidigare också utsedd till Årets Kvinna, Europe´s best young entrepreneur, EU-ambassadör för kvinnors företagande