Bilia BMW & Mini Stockholm

BMW kör i vinterlandskap – Bilia Group, Partner till Nacka Företagarträff

Bilia BMU finner du i Nacka på Serenadvägen 23 (BMW) samt Segeltorp på Smista Allé 31 (BMW och MINI). BMU är förkortning för BMW, MINI och Used cars. Sedan 2010 finns BMW och MINI som valbart märke hos Bilia. Bolaget är helägt av Bilia AB och är nordens största BMW- & MINI-återförsäljare.

BMW grundades 1916 och har sedan dess producerat flygmotorer, motorcyklar och sedan bilar. Idag har BMW en position som ett av de mest respekterade bilmärkena i världen. BMW är måna om miljön och är ledande inom Dow Jones Sustainability Index tack vare just detta. Visste du att man återvinner 95% av en BMW 3-serie? Eller att bara 4 gram överflödig materia används vid produktion av en BMW 3-serie?

MINIs historia startade 1957. I samband med att bränslepriserna sköt i höjd så ville man ta fram en liten bränslesnål bil för 4 passagerare. 1959 var den första MINIn född som därefter blev en racerbil och ett kulturellt fenomen. Bilen riktade sig till många olika förare, hipsters, rallyförare och till och med kungligheter.

Vi på Bilia BMU Stockholm hjälper dig gärna att hitta rätt modell och utrustning för just dina behov, och ett finansieringsupplägg som passar ditt företag.

Bilia BMW & Mini Stockholm är Partner till Nacka Företagarträff