Unibail-Rodamco-Westfield

Unibail – Rodamco grundades 1968 och är i dag Europas största fastighetsbolag. Totalt äger och driver bolaget 71 stora köpcenter – som lockar 772 miljoner besökare – runt om i Europa. I Sverige driver gruppen Nacka Forum, Mall of Scandinavia, Täby centrum och Solna Centrum. Utöver shoppingcentrum äger och driver de även kontor och mässhallar, främst i Paris. Unibail – Rodamco skapar ikoniska destinationscentrum; där besökare kan shoppa, äta, umgås och uppleva evenemang på plats. Ekonomi och social hållbarhet är en stor del i gruppens strategi vilket lyfts fram i den globala CSR strategin Better Places 2030.

För mer information besök: www.unibail-rodamco.com

Nacka Forum

I Nacka Forum hittar du lokala butikskoncept såväl som internationella aktörer och utbudet innefattar allt från mode och heminredning till service och dagligvaruhandel. Här finns även andra tjänster som banker, mäklarkontor och sjukvård.

Nacka Forum har under åren vunnit en rad priser och utmärkelser och är bland annat topp placerad i Evimetrix årliga kundundersökning ”Stockholmarnas favoritcentrum”. Nacka Forum är dessutom det första köpcentrumet i Norden som erhållit en fyrstjärnig kvalitetsmärkning. SGS, världsledande inom certifiering och inspektion granskar regelbundet varje skrymsle, vinkel och vrå för att säkerställa en hög kvalitet – i alla delar av shoppingupplevelsen.

Som en del av Unibail-Rodamco, har Nacka Forum en internationell kvalitetsshopping i sitt DNA och tillsammans med en stark koppling till det lokala livet i Nacka är visionen att bli det självklara valet för Nackabon.

Ambitionen är att optimera tiden för den moderna familjen i Nacka genom att erbjuda ett fullservice sortiment under ett och samma tak. Här finns allt du behöver inom mode, inredning, skönhet och hälsa tillsammans med ett härligt matutbud i form av restauranger och dagligvarubutiker. Vi rör oss snabbt i vår utveckling och målsättningen är att ha en nära relation med våra besökare för att kunna leverera upp till deras förväntningar.

Välkommen!