Vilka företag vinner 2014 års
eftertraktade Nacka-priser?

vinnareVid 2014 års JubileumsTräff kommer utdelningen av Träffens prestigefyllda utmärkelser att få lite extra guldkant. Det gäller inte minst ”Årets NackaFöretag” som kommer att delas ut för tjugonde gången.

Om du stannar kvar på Nacka JubileumsTräff efter att själva mässan har stängt, kan du vara med om den spännande utdelningen av en rad fina utmärkelser till olika företag och företagare i Nacka.

Det mest eftertraktade priset är ”Årets NackaFöretag” som varje år delas ut till ett företag med extra imponerande utveckling. Se här nere vilka företag som belönats genom åren.

En hel rad fina utmärkelser

En annan uppskattade prisutdelning är till Årets Affärskrog, Årets Butik och Årets Utställare – i de två sista kategorierna kan du själv kan vara med och rösta fram vinnarna.

Nästa generation Nacka-entreprenörer belönas också. Dels delas det ut pris till Årets Unga Entreprenörer, dels premieras de bästa skolklasserna i den stora tävlingen Hållbar Utmaning dit alla Nackas grundskoleklasser är inbjudna.

rebtel

2013 års NackaFöretag: Rebtel

Rebtel är verklighetssagan om ett litet Nacka-företag som på bara några år möblerat om världskartan för IP-telefoni och sett omsättningen öka från 0 till över 500 miljoner kronor.
Hemligheten? Två kreativa entreprenörer och en tjänst som är betydligt bättre och billigare än den som hittills dominerat marknaden.

2013-arets-lunch3
2013 års Affärskrog: Melanders

Melanders i Nacka Forum är en värdig Årets Affärskrog!
Lika perfekt för en högklassig representationslunch som för en ”dagens” med arbetskamraterna. Extra plus för krog och butik i ett, så att den förträffliga fisken även kan fås som take away för lunch på jobbet.

2013-arets-butik
2013 års Butik: Benn’s Mast- och Båttillbehör

Omdömen som ”Ostkustens mest kompletta marinbutik” och ”Tre ord beskriver Benn’s – Service, Service, Service” gör det lätt att förstå att Benn’s Mast- och Båttillbehör röstades fram som Årets Butik.

2013-arets-utstallare
2013 års Utställare: SF Bio

För er intressanta presentation av företaget och för er monters trevliga utseende.
Ni premieras med en fri utställarmonter på Nacka FöretagarTräff 2014.

2013-arets-unga-entr5
2013 års Unga Entreprenörer

Stipendiefonden Av Egen Kraft till Gunnar Wirströms minne i Nacka och Värmdö.

RemindMe UF – 3 000 kr

för att kunna utveckla ett planeringsblock  som förenklar och gör det lättare att organisera och planera skolarbetet för studerande ungdomar.

Hedda Nilsson – 10 000 kr

för att kunna starta en mötesplats för funktionshindrade  där de bara kan vara, utan att tänka på utseende och krav utifrån och att man ska vara på ett särskilt sätt.

HonkySound UF – 5 000 kr

för att kunna erbjuda iPhone -ägare en snygg och enkel högtalare till ett väldigt lågt pris, så att alla ska kunna njuta av ett bättre ljud från sin telefon.

Symphonic Style UF – 3 000 kr

för att kunna erbjuda kvinnor ett sätt att sätta en lyxigare prägel på de vardagliga hörlurarna genom utsmyckning med exklusiva och snygga pärldekor till ett budgetvänligt pris.

nyforetagare
2013 års Nyföretagare Nacka:

Priset som Årets Nyföretagare i Nacka går till Jannica Grönqvist som med sitt alldeles nystartade företag Resebemanning har identifierat en stor efterfrågan på särskild kompetensförstärkning i en bransch som har framtiden för sig. Med sann entreprenörsanda och optimism har Jannica snabbt skapat strategiska allianser, börjat utvecklat sitt nätverk och byggt vidare på sina kunskaper och erfarenheter från 20 år i branschen.

Se bilder från Nacka FöretagarTräff 2013 här!

Utställare 2013