Vinnarna – 2021 års Nacka Företagarträff Extra!

Här presenterar vi stolt våra vinnare 2021:

Årets Nackaföretag 2021:
Familjeläkarna i Saltsjöbaden

Motivering: Bolaget har med en stabil och fin utveckling under åren utökat med flera enheter. Målet är att erbjuda sina patienter lika bra vård som de vill ge sina egna familjer. Med engagemang, medkänsla och omtanke gör de verkligen skillnad för sina kunder, i livets olika skeden.

Med hjärtat i Saltsjöbaden och ambitioner långt utanför Nackas gränser bidrar de på ett mycket positivt sätt till företagsklimatet. Under pandemin har de uppmärksammats som hjältar. Enligt patienterna var de det redan innan och fortsätter förmodligen vara det även i framtiden.

Årets Nackaföretag: Familjeläkarna i Saltsjöbaden

Årets Nackaprofil 2021:
Kadi Upmark

Motivering: I en tid när många febrilt vände sig utåt för att få hjälp kavlade hon upp ärmarna, krokade arm med personalen och vände skutan så Vår Gård blev till en plats som var mer öppen, inspirerande och mer kreativ än någonsin.

Med idéer som aldrig sinar och mod som aldrig verkar ta slut har hon tagit Vår Gård in i en spännande förändringsresa – mot att bli en levande mötesplats för alla. Detta är en person som genom engagemang och drivkraft bidrar till en
stark gemenskap lokalt i Saltsjöbaden, i hela Nacka och förbi.

Årets Nackaprofil: Kadi Upmark