2013-arets-foretagare42013 års pristagare

Årets NackaFöretag: Rebtel

Rebtel är verklighetssagan om ett litet Nacka-företag som på bara några år möblerat om världskartan för IP-telefoni och sett omsättningen öka från 0 till över 500 miljoner kronor.
Hemligheten? Två kreativa entreprenörer och en tjänst som är betydligt bättre och billigare än den som hittills dominerat marknaden.

2013-arets-lunch3Årets Affärskrog: Melanders

Melanders i Nacka Forum är en värdig Årets Affärskrog!
Lika perfekt för en högklassig representationslunch som för en ”dagens” med arbetskamraterna. Extra plus för krog och butik i ett, så att den förträffliga fisken även kan fås som take away för lunch på jobbet.

2013-arets-butikÅrets Butik: Benn’s Mast- och Båttillbehör

Omdömen som ”Ostkustens mest kompletta marinbutik” och ”Tre ord beskriver Benn’s – Service, Service, Service” gör det lätt att förstå att Benn’s Mast- och Båttillbehör röstades fram som Årets Butik.

2013-arets-utstallareÅrets Utställare: SF Bio

För er intressanta presentation av företaget och för er monters trevliga utseende.
Ni premieras med en fri utställarmonter på Nacka FöretagarTräff 2014.

2013-arets-unga-entr5

Årets Unga Entreprenörer

Stipendiefonden Av Egen Kraft till Gunnar Wirströms minne i Nacka och Värmdö.

RemindMe UF – 3 000 kr

för att kunna utveckla ett planeringsblock  som förenklar och gör det lättare att organisera och planera skolarbetet för studerande ungdomar.

Hedda Nilsson – 10 000 kr

för att kunna starta en mötesplats för funktionshindrade  där de bara kan vara, utan att tänka på utseende och krav utifrån och att man ska vara på ett särskilt sätt.

HonkySound UF – 5 000 kr

för att kunna erbjuda iPhone -ägare en snygg och enkel högtalare till ett väldigt lågt pris, så att alla ska kunna njuta av ett bättre ljud från sin telefon.

Symphonic Style UF – 3 000 kr

för att kunna erbjuda kvinnor ett sätt att sätta en lyxigare prägel på de vardagliga hörlurarna genom utsmyckning med exklusiva och snygga pärldekor till ett budgetvänligt pris.

nyforetagareÅrets Nyföretagare Nacka:

Priset som Årets Nyföretagare i Nacka går till Jannica Grönqvist som med sitt alldeles nystartade företag Resebemanning har identifierat en stor efterfrågan på särskild kompetensförstärkning i en bransch som har framtiden för sig. Med sann entreprenörsanda och optimism har Jannica snabbt skapat strategiska allianser, börjat utvecklat sitt nätverk och byggt vidare på sina kunskaper och erfarenheter från 20 år i branschen.

Se bilder från Nacka FöretagarTräff 2013 här!

Utställare 2013