Nacka Värmdö Posten – tidningar på rad – Partner till Nacka Företagarträff

Nacka Värmdö Posten

Lokaltidningen för Nacka- och Värmdöborna i print, på webben och i mobilen. Tidningen Nacka Värmdö Posten, NVP, startade i april 1989 och förser varje vecka alla som bor i Nacka och Värmdö med lokala nyheter, kommunal information, evenemangstips med mera. I NVP uppmärksammas det lokala, ingen nyhet är för liten. Sajten NVP.se lanserades 2002 och mobilsajten sjösattes 2013. Här gäller samma filosofi gällande innehåll men här är vi ännu lite mer aktuella med flera nyhetsuppdateringar dagligen. NVP.se har under de senaste åren haft en kraftfull utveckling av läsandet och vi kan nu erbjuda våra kunder en komplett medialösning i Nacka och Värmdö. Läs mer om dina annonsmöjligheter här >>

Nacka Värmdö Postens läsare är boende och/eller arbetande i Nacka och Värmdö. Total bor här över 140.000 personer. De flesta bor i villa eller bostadsrätt. Medelinkomsten ligger högt över riksgenomsnittet och kommunerna har fler barnfamiljer. Läsarna har ett närmast omättligt intresse för lokala nyheter och är engagerade i sin lokala miljö. Detta märks inte minst på inflödet av insändare och debattartiklar till tidningen.

Besök vår sajt www.nvp.se för de senaste nyheterna från Nacka och Värmdö.

Företagarträffen är den givna mötesplatsen för det lokala näringslivet.


Vi har varit med mer eller mindre sen starten och sett en fantastisk utveckling av Träffen under de här 25 åren.

För oss är vårt partnerskap värdefullt och ett mycket bra sett att stödja och uppmärksamma utvecklingen av det lokala näringslivet.