Unibail-Rodamco-Westfield

Unibail-Rodamco-Westfield grundades 1968 och är i dag Europas största fastighetsbolag. Unibail-Rodamco-Westfield samlar två ledare inom detaljhandeln, Unibail-Rodamco och Westfield. Tack vare våra gemensamma styrkor erbjuder vi den bästa plattformen för återförsäljare i de mest dynamiska städerna i Europa och i USA.

Totalt äger och driver bolaget 92 köpcenter  i 12 länder i Europa och USA som lockar 1,2 miljarder besökare per år. I region Norden driver gruppen Westfield Mall of Scandinavia, Täby centrum, Nacka Forum, och Solna Centrum i Storstockholm och i Danmark Fisketorvet utanför Köpenhamn.

Utöver shoppingcentrum äger och driver vi även kontor och mässhallar, främst i Paris. Unibail-Rodamco-Westfield skapar ikoniska destinationscentrum; där besökare kan shoppa, äta, umgås och uppleva evenemang på plats.

Vi utmärker oss genom vårt ambitiösa hållbarhetsprogram – Better Places 2030 – där vi skapar bättre och mer hållbara destinationer som möter de högsta miljöstandarderna och bidrar till bättre samhällen.

För mer information besök vår webb

Nacka Forum

Nacka Forum

I Nacka Forum hittar du lokala butikskoncept såväl som internationella aktörer och utbudet innefattar allt från mode och heminredning till service och dagligvaruhandel. Här finns även andra tjänster som banker, mäklarkontor och sjukvård.

Nacka Forum har under åren vunnit en rad priser och utmärkelser och är bland annat topp placerad i Evimetrix årliga kundundersökning ”Stockholmarnas favoritcentrum”. Nacka Forum är dessutom det första köpcentrumet i Norden som erhållit en fyrstjärnig kvalitetsmärkning. SGS, världsledande inom certifiering och inspektion granskar regelbundet varje skrymsle, vinkel och vrå för att säkerställa en hög kvalitet – i alla delar av shoppingupplevelsen.

Som en del av Unibail-Rodamco-Westfield, har Nacka Forum en internationell kvalitetsshopping i sitt DNA och tillsammans med en stark koppling till det lokala livet i Nacka är visionen att bli det självklara valet för Nackabon.

Ambitionen är att optimera tiden för den moderna familjen i Nacka genom att erbjuda ett fullservice sortiment under ett och samma tak. Här finns allt du behöver inom mode, inredning, skönhet och hälsa tillsammans med ett härligt matutbud i form av restauranger och dagligvarubutiker. Vi rör oss snabbt i vår utveckling och målsättningen är att ha en nära relation med våra besökare för att kunna leverera upp till deras förväntningar.

Välkommen!