Efter en dag fylld av intressanta seminarier, välplanerade montrar och glada besökare tackar Nacka FöretagarTräff för 2015 års Träff!

Hela 203 företag ställde ut och ungefär 2300 människor besökte mässan, kanske några av dem blev nya, nöjda kunder? Nu hoppas vi att du bokar in den 24 februari 2016 i kalendern, det är nämligen då nästa års Nacka FöretagarTräff äger rum!

Här finns bilderna från 2015 års Nacka FöretagarTräff!

Vinnare under kvällens prisutdelning:

Årets NackaFöretag – RP – Recycling Partner

Massan2015_652_RP

Motivering: Årets NackaFöretag har en affärsidé som är som klippt och skuren i den snabbväxande företagarkommunen Nacka – att lösa kontorens möbelproblem genom att köpa, sälja och hyra ut kontorsmöbler. Att förvandla begagnat till nytt är dessutom i allra högsta grad lönande, både för RP, deras kunder och inte minst miljön.
Prisutdelare var Eva Karlsson, VD för Houdini Sportswear, som vann priset i fjol.

Årets Utställare – Onzo

Massan2015_641_Milou
Motivering: för er intressanta presentation av företaget och för er monters trevliga utseende. Ni premieras med en fri utställarmonter på Nacka FöretagarTräff 2016.

Årets Krog – Milou Catering

Massan2015_618_Milou
Motivering: Milou är krogen med de många ansiktena. Vällagad husmanskost från när och fjärran, med ett öga på årstiden. Bufféer i en klass för sig. Utsökt catering – för allt från kräsna privatpersoner till filminspelningar. Lägg så till smittande vänlighet, generösa portioner, läcker retromiljö och härlig sommarterass – kan man annat än trivas?

Årets Nyföretagare – Nurgazy Kakeshev – Stockholms Båtrekond

Massan2015_627_Arets Nyforetagare

Årets Unga Entreprenörer

Massan2015_639_AretsUnga

Tora Ljungberg
För det nyskapande tidningsprojektet LjUNG magazine
7 000 kr

Carl Löfberg och Daniel Ferm
För en pigg och modig idé om en modern e-tidning med fokus på seriös debatt – Opinion
5 000 kr

Oskar Vågerö
För ett kreativt förslag som stärker unga Nackabors väg in på arbetsmarknaden
3 000 kr