Boka din utställarplats!

Boka in ditt företag på Nacka Företagarträff den 23 februari på Nacka Strandsmässan.

Nacka Företagarträff erbjuder kompetensutveckling, inspiration, lokalt nätverkande och möjlighet att bidra till Nackaeffekten. Dagen består av en exklusiv förmiddag för utställare, med nätverkande och seminarier. Vid lunch öppnar Företagarträffen för besökare och då ligger fokus på att de ska hitta leverantörer bland utställarna.

Se till att ditt företag är ett av dem som syns bland Nackas framgångsrika företagare!

AVBOKNINGSVILLKOR Anmälan är bindande.

Avbokning senast 31/12 2022 sker utan kostnad.

Avbokning 1/1-24/1 2023 mot en avgift på 50% av monterkostnaden

Avbokning 25/1-23/2 2023 mot en avgift på 100% av monterkostnaden. Om arrangemanget ställs in pga yttre omständigheter återbetalas avgiften. 

Välkommen med din bokning!

Just nu kan du förhandsboka en monter till Träffen i februari. Du har allt att vinna och inget att förlora på att anmäla ditt företag i god tid

Bokar du din utställarmonter innan 31 oktober får du 20% rabatt.

Bokar du din utställarmonter innan 30 november får du 10% rabatt.

  • Anmäler du dig redan idag, så får du första tjing på att välja monterplats när mässkartan är klar. De anmälda företagen får välja plats i mässhallen i den ordning anmälningarna kommer in.
  • Fram till 31 december 2022 har du rätt till fri avbokning, utan några kostnader, om du skulle ändra dig.
  • Fyll i de aktuella målens nummer (1-17), om du jobbar med uttalade mål inom Agenda 2030. Vill du läsa mer om målen kan du göra det på www.globalamalen.se
    AVBOKNINGSVILLKOR Avbokning senast 31/12 2022 sker utan kostnad. Avbokning 22/1–23/2 2023 mot en avgift på 100% av monterkostnaden. Om arrangemanget ställs in pga yttre omständigheter återbetalas avgiften.
  • Om du vill bli taggad i sociala medier eller ha med din webbadress i utställarlistan på webben kan du lämna dina uppgifter här.