Annika R Malmberg: Hjälpa varandra till framgång

Föreläsare: Annika R Malmberg

Annika R Malmberg: Hjälpa varandra till framgång

Hjälpa varandra till framgång

Med humor och värme kommer en av Sveriges mest anlitade och populära föreläsare Annika R Malmberg ge dig nycklarna till hur du får dina viktigaste relationer i livet att fungera. Olikheter är bra, men ibland kan det vara en utmaning att få relationer att fungera. Under föreläsningen får du konkreta råd och praktiska verktyg för hur du kan samarbeta bättre med alla som inte är som du. Både på jobbet och hemma.

Du kommer få tips hur du kan undvika några av de vanligaste missförstånden på en arbetsplats – som, om de inte hanteras rätt kan leda till onödiga låsningar. Men med några enkla verktyg kan alla bli bättre på att hitta sätt att få relationer att fungera och utvecklas på bästa sätt. Kunskaper som är lika värdefulla att kunna använda på jobbet som hemma med sin partner och sin familj.

Vill du bli ännu bättre på att få andra att samarbeta, med så lite friktion som möjligt? Vill du ha verktyg som hjälper dig att förstå dina kollegor, ditt team, dina kunder, din familj eller rent av dig själv bättre? Då ska du inte missa denna minst sagt underhållande föreläsning.

Alla vill ha fungerande relationer

Det ­finns inga omöjliga människor – det ­finns bara olika människor som motiveras på olika sätt. Men en sak är säker, alla vill ha fungerande relationer och där kan alla behöva hjälpa till. Mötet med andra människor kan ibland vara en utmaning, särskilt med de som inte är som du. Att ändå få mötet att bli framgångsrikt handlar många gånger om att hitta nya sätt att mötas på. Där ingen ska behöva göra om sig själv, men där vi kan mötas på halva vägen med respekt och tillit och inte minst med fördjupad kunskap om varandras olikheter.

Få större medvetenhet om din ledarprofil

På ett tankeväckande och underhållande sätt beskriver Annika R Malmberg hur man bygger starka arbetslag. Och hur vår personprofil, det som ofta beskrivs med våra färger, påverkar vårt sätt att kommunicera, ta beslut och leda andra. Hon visar hur man som ledare med större medvetenhet om sin egen ledarprofil kan få större framgång i alla typer av relationer. Samt hur man undviker onödiga konflikter och vanliga missförstånd inom gruppen.

Ur innehållet:

  • Framgångsrikt samarbete
  • Bygg på dina styrkor – ingen behöver vara bra på allt.
  • Våra olikheter. Ingen ska behöva göra om sig själv, men ibland behöver vi mötas på halva vägen. Men hur gör man i praktiken? Tips som kan göra underverk både på jobbet och hemma.
  • Olika tändvätska? Vad som motiverar dig behöver inte vara samma sak som motiverar mig. Hur får du människor att verkligen tända till och vilja prestera och göra sitt allra bästa?

BIO:

Annika R Malmberg är en av Sveriges mest kända talare och författare inom kommunikation och samarbete, hon har förmågan att kombinera seriösa budskap med underhållande framträdanden som lockar till skatt och igenkännande. Annika är entreprenör och utbildare och har lång erfarenhet av både säljträning och ledarutveckling. Hon är även certifierad i den pedagogiska modellen Insights Discovery, validerad och godkänd av DNVGL, som beskriver personlighetstyper genom färger. I sin senaste bok ”Make it work – en guide till fungerande relationer” vidgar hon perspektivet till att omfatta även de privata relationerna.

På sin fritid utövar hon lagarbete inom multisport, bland annat tillsammans med sin man. De coachar även andra multisportlag i team, samarbete och att vara bäst när det gäller. Annika är en talare som det slår gnistor om. Missa inte chansen att få dig en rejäl dos av framgångsexperten du med.