Arvid Axland

Arvid Axland: Jakten på känslan

Arvid Axland

Efter en av årets mest uppskattade föreläsningar på Frukostakademin kommer Arvid tillbaka till Nacka – där han en gång startade sin bana som företagare.

Förutom att driva sin kommunikationsbyrå åker Arvid land och rike runt och inspirerar och coachar företag till bättre kundupplevelser.

När produkter och tjänster blir allt mer lika är det upplevelsen som skapar störst värde. När förutsättningarna förändras till följd av kundernas nya förväntningar finns ett fönster att ta nya positioner, och sätta positiva känslor i spel. Det är i det området Arvid guidar oss rätt.

BIO:
Arvid Axland är författare till boken Jakten på känslan – konsten att skapa meningsfulla upplevelser, en inspirerande handbok i upplevelsedesign, som tar upp vår tids nya valuta; känslan. Han är också grundare till Pool kommunikationsbyrå som dagligen hjälper företag med dessa frågeställningar. Pool startades för övrigt i Nacka, närmare bestämt Kvarnen tre kronor på Kvarnholmen.

Som författare, inspiratör och workshophandledare är Arvids mission att göra företag och dess medarbetare medvetna om vilket värde de har möjlighet att skapa för sin omgivning genom upplevelser. I allt de gör och säger. Det är det som gör företag långsiktigt lönsamma.