Ballongregn på Nacka Företagarträff

Bokningen är öppen

Fira 30-årsjubileum med oss!

Ballongregn på Nacka Företagarträff

Den 22 februari 2024 blir det 30-årsjubileum av Träffen, på Nacka Möten & Event. Vi firar hela dagen!

Vi börjar med en exklusiv morgon för utställare, partners och VIP-gäster. Klockan 10.00 öppnar vi för besökare och då blir det fullt fokus på de utställande företagen, magi och mingel, bubbel och ballonger och en och annan överraskning för dig som är med. Det här vill du inte missa!

Ta chansen att nätverka och göra affärer, bli inspirerad av våra föreläsare och ta med dig bra erbjudanden som lockar besökare till din monter.

Förutom händelser i montrarna och det som tar plats på scen kommer det finnas stationer med rådgivning från bland annat Företagarna, tjänstemän och politiker från Nacka kommun är på plats, det blir prisutdelning och AW samt en hel del överraskningar för dig som deltar.

Välkommen till vår jubileumsträff den 22 februari 2024 – en dag fylld av nya idéer, kontakter och affärsmöjligheter.

Visste du att Nackas företag ligger i topp på listan Sveriges mest lönsamma företag? Alla behöver de produkter och tjänster, gärna av någon som finns nära. Visa dem vad du har att erbjuda, ställ ut på Nacka Företagarträff.

Nacka Företagarträff erbjuder kompetensutveckling, inspiration, lokalt nätverkande och möjlighet att bidra till Nackaeffekten.

Du har allt att vinna och inget att förlora på att anmäla ditt företag i god tid till vår jubileumsträff:

  • Ju förr du bokar in ditt företag, desto bättre utställningsplats kan du välja. De anmälda företagen får välja plats i mässhallen i den ordning anmälningarna kommer in.
  • Fram t.o.m. 31 december 2023 har du fri avbokningsrätt, utan några kostnader, om ni skulle ändra er.

Du hittar utställarinformation här >>