Finalister Årets Mötesplats 2023

Våra finalister till Årets Mötesplats 2023 är klara!

Finalister Årets Mötesplats 2023

Nu är de nominerade företagen kontrollerade och vi har ett resultat. Nedan presenteras finalisterna i kategorin Årets Mötesplats. Den slutgiltiga vinnaren utses av en jury och presenteras under prisutdelningen på Nacka Företagarträff den 23 februari.

Clarion Collection Hotel Tapetfabriken

– i ett kreativt sammanhang där daglig ungdom möter industrihistorisk spänst och hållbar resiliens finns mötesplatsen som drar nytta av sin centrala position i Nacka. Här hittar du klassisk park vid sidan av ett magnefikt kulturutbud. Här finns mat från när och fjärran, butiker för var och en. Ditt möte blir därför lite enklare här, i eget rum eller i den stora inbjudande lobbyn.

 

Elite Hotel Marina Tower

– i en urban skärgårdsmiljö, som gränsar till huvudstaden, finns platsen som både andas kontinuitet och utveckling. En plats för möten i stort eller litet format. En plats för själen i en levande spamiljö. En plats för hjärtat och magen där maten förenar och gör mötet fullkomligt.

 

Kajen Nacka Strand

– här erbjuds en kombination av spännande mat, aktiviteter och evenemang. I skärgårdsmiljö skapas en mötesplats som andas entreprenörskap, gemenskap, lyhördhet och innovation. Platsen berör och uppfyller besökarnas intressen i termer av avkoppling och njutning.

Missa inte prisutdelningen!

Den startar kl 16.00 och är öppen för alla!

Här hittar du våra tidigare pristagare