Finalister Årets Mötesplats 2024

Våra finalister till Årets Mötesplats 2024 är klara!

Finalister Årets Mötesplats 2024

Nu är de nominerade till Årets Mötesplats kontrollerade och vi har ett resultat. Nedan presenteras finalisterna.

Den slutgiltiga vinnaren utses av en jury och presenteras under prisutdelningen på Nacka Företagarträff den 22 februari. Årets Mötesplats tilldelas en riktigt bra mötesplats inom Nacka kommuns område. Mötesplatsen ska hålla hög klass vad gäller allt som har med mötet att göra – lokalerna, maten och upplevelsen. På mötesplatsen blir du inspirerad, motiverad och energifylld. Stället jobbar aktivt för ett mer hållbart lokalsamhälle och bidrar till att stärka Nackas varumärke.

Marcusplatsen

Marcusplatsen utgör en dynamisk och levande mötesplats i Nacka som kombinerar kultur, fritid och entreprenörskap för att skapa en inspirerande
samlingspunkt. Platsen erbjuder en rik mångfald av upplevelser. Året runt lockar Marcusplatsen med ett brett program som främjar gemenskap och aktivitet – från uteaktiviteter till kulturella evenemang, i stark samverkan med lokala aktörer.

Denna dynamiska Mötesplats bidrar till Nackas hållbara utveckling och stärker Nackas varumärke genom att främja innovation och kulturell rikedom. Marcusplatsen visar hur en mötesplats kan vara en katalysator för samhällsengagemang och personlig utveckling.

NAV Sweden

NAV är en prestigelös mötesplats som ger möjlighet för diskussion och kreativitet, nätverkande och kulturutbud på ett nyfiket och utforskande sätt. En ideell förening där du som företagare och/eller privatperson kan delta i dialogen om hållbar samhällsutveckling, innovation och bildning och kultur.

Intention är att skapa en dynamisk plattform där nya idéer inte bara kan ta rot, utan också blomstra i en atmosfär präglad av djupgående samtal och öppenhet för det oväntade. Detta lyckas NAV mer än väl med. NAV är mer än bara en plats; det är en rörelse mot en mer inkluderande och hållbar framtid där utrymme för det oväntade är en grundsten för personlig och kollektiv tillväxt.

Älta Brygga

Som en ny och samlande mötesplats i Nacka, erbjuder Älta Brygga en oas för både invånare och besökare. Med dess läge vid Ältasjön, ett stenkast från Nackareservatet, har den blivit en utvald destination för dem som söker ett alternativ till stadens puls.

På Älta Brygga möts hungriga utforskare av läckra burgare och bowls, ackompanjerade av svalkande drycker, vilket skapar en perfekt miljö för avkoppling och samvaro i sommarsolen. Denna plats är inte bara ett exempel på lyckad stadsutveckling, utan också en symbol för Ältas strävan efter förnyelse och gemenskap. Genom att erbjuda en inbjudande och avslappnad samlingspunkt bidrar Älta Brygga till att stärka Nackas varumärke och främjar en mer hållbar och inkluderande utveckling av lokalsamhället.

Missa inte prisutdelningen!

Den startar kl 15.30 och är öppen för alla!

Här hittar du våra tidigare pristagare