Frida Boisen föreläsare på Nacka Företagarträff – Så blir du nummer ett i den digitala framtiden

Frida Boisen föreläsare på Nacka Företagarträff

Frida Boisen föreläsare på Nacka Företagarträff – Så blir du nummer ett i den digitala framtiden

Frida Boisen är världsmästare i sociala medier, en av Sveriges mest populära föreläsare, och hon har även blivit utsedd till Sveriges bästa digitala ledare.

Som digital chef på Bonnier Tidskrifter och krönikör på Expressen är hon idag en av Sveriges mest omtalade och inspirerande mediepersonligheter. Frida Boisen föreläser om sociala medier, kommunikation, affärsutveckling, digitala strategier, omvärldsbevakning, positivt ledarskap och framtid. Hon har utsetts till en av Sveriges mäktigaste personer av tidningen Fokus och är en av landets mest lästa och delade opinionsbildare.

Det finns en enorm affärspotentialen inom sociala medier, för företag. Du kan göra mycket för att ditt varumärke ska bli viralt, och använda sociala medier för att bygga ditt varumärke, er story och inte minst: er affär. Frida pekar med framgångsrika exempel på strategier som lyckats, blickar framåt och ger er inspiration till framgångsrecept som kan få er verksamhet att lyfta.

Fridas positiva, ögonöppnande och underhållande föreläsning kommer att ge dig massor av konkreta verktyg och inspiration till din digitala framtidsuccé. Hur du fångar din kunds intresse och hur du kan ta det nästa steget i din affärsutveckling.