Svante Randlert föreläsare på Nacka Företagarträff – Så blir du drömarbetsgivaren

Svante Randlert föreläsare på Nacka Företagarträff

Svante Randlert föreläsare på Nacka Företagarträff – Så blir du drömarbetsgivaren

Svante Randlert har de senaste tio åren hjälpt hundratals arbetsgivare och tusentals chefer med hur man blir en drömarbetsgivare. Han är Sveriges mest anlitade rådgivare i ämnet.

Svante är en av enbart fyra personer, bland närmare tusen föreläsare, som fått maxbetyget 5.0 av en hel publik hos Sveriges största chefsnäverk Close. Han fick även bäst betyg av alla föreläsare på världens största Employer Branding event – World Employer Branding Day.

Svante arbetar idag som Business & People Advisor på Academic Work. En organisation som på 18 år gått från 0 kr till 2,5 miljarder i omsättning med de nöjdaste kunderna i branschen, de 7 senaste åren enligt SKI. Samt framröstad till Sveriges bästa arbetsgivare 2017 inom servicesektorn av Netsurvey.

Under hösten 2017 släppte han sin första bok: Drömarbetsgivaren – de 10 budorden för att få medarbetare att vissla hela vägen till jobbet.

Vill du bli förstahandsvalet hos dagens, samt morgondagens, medarbetare? Det är enkelt att kopiera en mängd modeller för hur ett team eller en organisation ska bli mer framgångsrik. Allt går att kopiera, utom en enda sak: de som driver din organisation och som är din allra viktigaste tillgång – dina medarbetare. De är faktorn med störst potential att bli er organisations unika konkurrensfördel.

Förmågan att attrahera, engagera och utveckla rätt medarbetare på rätt plats är helt avgörande för att nå goda resultat. Om inte du som chef behandlar dina medarbetare som din största tillgång, vem ska då göra det?  Svante kommer ge dig inspiration och tips på hur du kan bli drömarbetsgivaren.