Föreläsare på Nacka Företagarträff Gustaf Tadaa

Keynote: Gustaf Tadaa

Föreläsare på Nacka Företagarträff Gustaf Tadaa

AI, vad det svider!

Från det ögonblick vi vaknar, tills vi går och lägger oss, interagerar vi med Artificiell Intelligens på något sätt. Från vilken musik vi lyssnar på eller vilka relationer vi vårdar, till vilken mat eller färdväg vi väljer, kontrolleras eller påverkas av AI.

Vilka är nästa steg inom AI? Hur kommer arbetslivet påverkas? Vad kan jag som företagare göra idag för att dra nytta av möjligheterna? När kommer AI:n att ta över helt?

Häng med på en föreläsning om, av och med Artificiell Intelligens. En sista chans för dig att se en livs levande föreläsare på scen, innan även denne ersatts av en maskin!

BIO:
Med humor och djup binder Gustaf Tadaa samman de filosofiska och praktiska utmaningarna i våra digitala liv. Gustaf djupdyker i de mänskliga aspekterna av ny teknik: i samhället, på arbetsplatser och i hemmet.

Gustaf är en van föreläsare, med över 300 uppdrag över 10 års tid. Han har 20 års erfarenhet som entreprenör och har coachat och undervisat företagsledare inom innovation och organisationsutveckling. Gustaf har en akademisk bakgrund inom kognitionsvetenskap, retorik, kemi, juridik, biomedicin och ekonomi. Han grundade Stockholms första 3D-printshop, har suttit i styrelsen för statliga Kulturbryggan, och har varit med att skapa Europas största självorganiserande konstfestival.

Vill du vara med hela dagen? Boka en monter!