Vi tar vårt partnerskap på allvar!

Vi träffade Anki Lenksjö, Kontorschef på Handelsbanken Nacka Forum. Här är planerna för Nacka Företagarträff i full gång och de ser fram emot februari.

Anki och de andra på kontoret i Nacka är mycket taggade inför Träffen.
– Vi tar vårt partnerskap på allvar! Det är viktigt för oss att finnas på plats i de lokala sammanhangen och lära känna företagarna här. Vi vill verkligen vara lokala, bygga förtroende lokalt och lära känna de som driver verksamhet i Nacka!
– Även om det är Business to Business är det alltid människor som gör affärer med människor, det glömmer vi inte. Vi tar reda på vad ägarledda bolag i Nacka har för utmaningar och hur vi kan hjälpa deras ägare.

Idag är folk mycket mer pålästa på detaljerna men kanske inte alltid på helheten, säger Anki. Det kan vara svårt att få grepp om varje situation. Där vill Handelsbanken Nacka vara experter och Anki menar att dialogen med rådgivaren blir det avgörande – den mänskliga servicen. Ambitionen är att bli mer proaktiv i affären, komma med förslag till företagare och inte bara var traditionellt reaktiva. En del i arbetet är skapandet av affärsportalen i samarbete med tex Fortnox. Affärsportalen ska ge ett samlat erbjudande med tjänster för att förenkla och förbättra vardagen för företagare.

Gällande nätverkande så blir man bättre ju mer man gör det!

Anki, som har varit med länge i branschen och deltagit på otaliga företagarträffar och mässor, menar att Nacka Företagarträff är den första riktigt proffsiga mässa som hon deltagit på.
– Träffen är hela tiden under utveckling men håller samtidigt fast vid kärnan – att människor vill och behöver träffas och inspireras.
– Det är så viktigt med energi och inspiration och det måste inte alltid bli affär direkt, fortsätter Anki, men genom ett långsiktigt nätverkande får man utdelning.

Det är ingen slump att Handelsbanken Nacka engagerar sig som Partner till Nacka Företagarträff. De har varit med i alla år, men förutom att ledningen är positiv så tycker även rådgivarna att det är givande och roligt.
– Ju fler människor och branscher vi på kontoret träffar, desto mer lär vi oss. Gällande nätverkande så blir man bättre ju mer man gör det! Det behövs lite uthållighet, men till slut händer det. Nu får vi mycket bra tips och kunder genom nätverket.
– Nätverk är det bästa sättet att göra affärer. Vår medverkan på Träffen har verkligen visat oss värdet av det. Därför satsar vi nu även på egna nätverksträffar kallade Nacka Fredagsklubb, just på temat “träffas och inspireras”. Den säkraste relationen med nya kunder kommer genom andra nöjda kunder.