Hemmajobbare – fast på hotell

Trött på att jobba i pyjamas?

Arbetar du hemma under pandemin och är trött på att inte få några nya intryck på dagarna? Ser du endast ditt eget hem och vill komma bort – om än bara för några timmar eller en dag?

Vet du att många av våra hotell i Nacka erbjuder plats för dig att sitta och arbeta?! Slå dig ner i en lounge eller boka plats i ett konferensrum. Det bästa av allt – du behöver inte brygga kaffe, plocka ur diskmaskinen eller laga lunch. Flera erbjuder paket där allt ingår! Ta cykeln eller en promenad till hotellet närmast dig!

Utsikt mot hamnen inifrån Grand Hotel Saltsjöbaden

Erbjudande från Grand Hotel Saltsjöbaden: Workcation i vackra Saltsjöbaden

Kom och jobba i vårat vackra hus med havet som närmsta granne. I vårt paket workcation ingår en skön plats att sitta på, kaffe/te hela dagen, en god lunch och entré till vårt SPA. Visst låter det lockande att jobba halva dagen och sedan spendera ett par timmar på eftermiddagen i vårt SPA? Det är du värd!

Pris 495 kr, gäller måndag-fredag

Läs mer hos Grand Hotel Saltsjöbaden

Kontorsplats med utsikt på Elite Hotel Marina Tower Nacka

Erbjudande från Elite Hotel Marina Tower.

Elite Hotel Marina Tower är beläget i en historisk kvarnbyggnad vid vattnet, vid vackra Saltsjöqvarn. I samarbete med Respaces, erbjuder nu Elite Hotel Marina Tower olika lösningar för dig som vill sitta och jobba på hotellet. Välj mellan ett privat rum, co-workingplatser eller team meeting rooms. Välj det som passar dig bäst, oavsett om du vill komma hemifrån ett par timmar eller en hel dag.

Pris från 120 kr per dag

Läs mer om Elite Hotel Marina Towers erbjudanden här

Skepparholmen Nacka upplyst i mörkret

Erbjudande från Skepparholmen: Boka en kontorsplats

För 495 kr ink moms per dag/per person ingår ankomstkaffe med smörgås, tvårätterslunch, eftermiddagskaffe med tillbehör och lokal. Fri wifi och parkering. Vill hela arbetsgruppen besöka oss väljer ni var sitt rum eller en gemensam lokal. Nu med ändrade rutiner i enlighet med Folkhälsomyndighetens och VISITA:s rekommendationer.

Läs mer och boka en kontorsplats på Skepparholmen

Skrivbordsplats på Vår Gård

Erbjudande från Vår Gård: Dagkontor för hemmajobb

Vi erbjuder alla våra öppna och allmänna ytor för hemmajobbare att sitta i kostnadsfritt. Vi har flera lounger, Community tables och ett alldeles nytt Bageri & Vincafé med många bra sittplatser. Här kan man som sagt sitta kostnadsfritt och jobba och vill man så kan man köpa till fika, eller lunch på plats. Vi erbjuder även lunchyoga och lunchträning flera dagar i veckan.

Vill man sitta ostört och hyra ett eget rum så har vi tagit fram ett paket där man kan hyra dagkontor per timme, halvdag eller heldag.

Läs mer om Vår Gårds dagkontor

Konferensrum med stolar på Yasuragi

Erbjudande från Yasuragi: Coworking-plats, för dig som vill arbeta effektivt

Trött på att jobba hemma? Just nu erbjuder vi dig att sitta i vår härliga miljö och arbeta. Byt arbetsplats för en dag eller flera. Hos oss kan du arbeta ostört och hålla avstånd till andra. För att få ut bäst effekt av din arbetsdag börjar du med tid i det japanska badet med vår badmanual utformad för att du ska komma ned i varv och komma i kontakt med din inre energi och kreativitet. Det japanska badet, den stilrena miljön och naturen bjuder in till en mental avslappning som genererar nytänkande.

Pris: 800 kr per person

Läs mer hos Yasuragi

Tipsa oss gärna om fler hotell som har erbjudande i Nacka: info@foretagartraffen.se