Politikertorget – Stugor med partiernas loggor

Politikertorget

Politikertorget – Stugor med partiernas loggor

Den 9 september är det val till riksdag, landstingsfullmäktige och kommunfullmäktige. På Nacka Företagarträff har vi därför satt upp Politikertorget, där du kan möta dina lokala Nacka-politiker.

Vad kan vi förvänta oss inför valet 2018? Hur kan ett växande Nacka fortsätta att vara en attraktiv plats för företagande? Diskutera de frågor som är viktiga för dig som företagare och privatperson i Nacka.

Nacka Kommun

Förutom Politikertorget möter du dina tjänstemän i Nacka kommuns stora monter samt Nacka Energi och Nacka Vatten och Avfall som är på plats.

Gunilla Glantz, Nacka Kommun – Allt du behöver veta om Nacka stad

Gunilla Glantz, Nacka kommuns stadsbyggnadsdirektör, finns på plats. Gunilla leder och utvecklar miljö- och stadsbyggnadsprocessen och kommer på Träffen även hålla i seminariet Allt du behöver veta om Nackas stad.

Du får svar på vad som händer och när. Hur vi skapar en blandad stad. Vad du kan förvänta dig när Nacka växer, utvecklas och förändras – och vad detta betyder för näringslivet.

Eftermiddagen avrundas av ingen mindre än Annie Lööf (C) som talar om entreprenörskap och småföretagande i samband med prisutdelningen. Passa på att mingla med Annie efter prisutdelningen när puben öppnar.