Pristagarna Nacka FöretagarTräff 2017

170 utställare. 2000 besökare. 33 seminarier.

Helt klart en dag att minnas

Ekonomiska Debatten på Nacka FöretagarTräff – Camilla Björkman, Günther Mårder, VD Företagarna, Henrik Unell, chefsanalytiker Nordea, Lena Sellgren, chefekonom Business Sweden och Mårten Bjellerup, prognoschef Riksgälden

22 februari gick den 23:e upplagan av Nacka FöretagarTräff av stapeln. Dagen inleddes i vanlig ordning med en ekonomisk debatt, med temat ”Hur går det för världen, Sverige och företagen”.

Debatten lockade cirka 200 personer i publiken, men debatten nådde allt fler än så. Günther Mårder, VD Företagarna la upp debatten via Periscope, och klippet har visats över 900 gånger. Det är härligt vad tekniken möjliggör!

Har du Periscope kan du se filmen här >>

Mats Gerdau, Kommunstyrelsens ordförande plingar i klockan och öppnar Nacka FöretagarTräff

Efter debatten begav sig alla till mitten av stora mässlokalen. På en skylift hissades Mats Gerdau, Kommunstyrelsens ordförande i Nacka, upp ett par meter i luften för att ringa i klockan och därmed inviga Träffen. Nu var Träffen öppen på riktigt.

Omkring 2000 besökare besökte de 170 utställande företagen, som bjöd på allt ifrån VR-upplevelser, tävlingar, smakprover och såklart, massa goda råd och tips! En hel del visitkort byttes och vi tror och hoppas att flera företag mötte såväl befintliga kunder som nya samarbetspartners.

I en anslutande del av mässan fanns vårt Ung Företagsamhetstorg med ungdomar från tre av Nackas gymnasieskolor med rykande färska idéer och produkter. Ett härligt och roligt inslag som vi hoppas kunna involvera i Träffen igen!

Skatteregler, infrastruktur och digitala trender var några av de ämnen som seminarierna bjöd på.

Hade man en stund över kunde man besöka något av seminarierna på plats. På plats fanns bland annat Maria Rankka, VD på Handelskammaren, Peter Svärd, projektchef Slussen och Camilla Björkman från tech- och startupsiten Breakit.se. Vi är mycket glada och stolta över att våra talare tog sig tid att medverka på Nacka FöretagarTräff.

PRISUTDELNINGEN

Utställningen stängde klockan 16, och då var det dags för prisutdelningen att ta vid.

Anna Kinberg Batra fanns på plats för att tillsammans med vår konferencier Erik Zachrison guida oss genom Nackas finaste företagspriser.

Från arrangörsgruppen vill vi tacka alla partners, utställare, talare och besökare för en fantastisk Nacka FöretagarTräff 2017. Hoppas vi ses under 2018.

Nacka FÖretagarTräff 2017 arrangörsgruppen samlade på scen

Arrangörsgruppen på scen, trötta men nöjda med årets Träff.