Mats Gerdau

Träffa dina lokala politiker och tjänstemän på Träffen

Under hela dagen, den 20 februari, kommer tjänstemän och politiker befinna sig på Träffen och i Nacka kommuns monter. Passa på att träffa dem och ställ dina frågor om företagande, Nacka bygger stad, lokaler och mark eller få information om hur du deltar i en upphandling med kommunen.

Mats Gerdau

Mats Gerdau, kommunstyrelsens ordförande, är på plats på Träffen i stort sett hela dagen.

Vi vill att det ska vara enkelt och smidigt att starta, driva och utveckla sitt företag i Nacka.

Mats håller öppningstalet och sedan finns han tillgänglig för samtal och möten för alla som är där. Mats säger att för dem i kommunen är det väldigt viktigt att ha ett bra företagsklimat.

– Vi vill att det ska vara enkelt och smidigt att starta, driva och utveckla sitt företag i Nacka. Eftersom vi vet att många företagare också bor i kommunen så vill vi att de ska ha en väl fungerande vardag.

– För mig är det både roligt och nyttigt att vara med på Nacka Företagarträff – man blir upprymd av att möta drivna entreprenörer och höra om deras idéer för att utveckla Nacka. Samtidigt är det också nyttigt då jag får höra mer om företagens vardag och utmaningar. Dessa viktiga frågor tar jag med mig i det fortlöpande arbetet i att skapa ett förstklassigt företagsklimat i Nacka.