KW Karlbergs kafferosteri ställer ut på Nacka Företagarträff

Utställare 2023

KW Karlbergs kafferosteri ställer ut på Nacka Företagarträff

Välkommen K.W Karlberg – en trogen utställare

Vi kan glädjande konstatera att första företaget som förhandsbokade en monter var en trogen utställare! K.W Karlberg kafferosteri har varit med oss många år. Vi passade på att ställa några frågor till Roland Ström, som är VD.

Ni har varit med på Träffen i många år. Varför tar ni aktivt del i Nackas näringsliv?

Vi är sedan över 60 år baserade i Nacka, där även våra medarbetare bor. Och Nacka har en bra branschbredd och många framgångsrika företag som verkar här. För oss är det självklart att nätverka och delta med dem för att både nå ut med vårt företag, men även för att hålla oss uppdaterade med andra företag. Många kontaktytor och ett aktivt deltagande i det lokala näringslivet.

Ni är ett gammalt anrikt företag. Vad är det som gör er så framgångsrika?

Jag tror en nyckel för oss är vår bransch har industrialiserats snabbt de senaste åren, vilket i slutänden skapar ett rätt slätstruket kaffe. De stora kaffefabrikerna har inga människor i produktionen, bara robotar och maskiner. Vi däremot, vet att varje steg i en kaffebönas resa påverkar smaken. Från den stunden den omsorgsfullt handplockade bönan väljs ut, fram till att kaffet når just din kaffekopp. Det påverkar smaken och kvalitén och därför känner våra medarbetare stolthet inför det vi levererar och tycker att de erbjuder kunderna de bästa produkterna på marknaden.

Vad har ni för tips till andra företagare och företagsledare som vill ta del av Nackaeffekten?

Gå med och nätverka. Ta del av andra framgångsrika Nackaföretags recept på framgång. Jag brukar tänka att ju fler kontaktytor jag exponerar mitt företag och varumärke för, desto högre är sannolikheten till lyckade affärer och samarbeten.

 

Vi kan bara instämma! Kom med och nätverka, gör affärer och ta del av Nackaeffekten. Bokar du innan 31 oktober får du 20% rabatt. Bokar du innan 30 november får du 10% rabatt.

Du kan också förhandsboka din monter!

Anmäler du dig redan nu så får du första tjing på att välja monterplats när mässkartan är klar. De anmälda företagen får välja plats i mässhallen i den ordning anmälningarna kommer in.