Marie Emdevik, ägare, Njuta Spa & klinik

Utställare 2024

Njuta Spa & Klinik

Njuta Spa & Klinik finns numera vid kajkanten i Nacka Strand, med en fantastisk utsikt över vattnet. Här kan du boka in dig på ett privat spa där du har hela avdelningen med relaxrum, bastu och utomhusjacuzzi helt för dig själv och ditt sällskap. Det finns även klassiska och mer avancerade ansikts- och kroppsbehandlingar, yoga och gongbad.

Vi ställde ett par frågor till Marie Emdevik, som sedan 2018 äger och driver Njuta Spa tillsammans med Anneli Helmerson.

Vi är glada att ni ställer ut på Nacka Företagarträff. Varför valde ni att delta det här året?
Det är första gången vi är med på Företagarträffen och det är extra roligt för oss att medverka i år då Njuta Spa & Klinik under det senaste året har genomgått stora förändringar. Vi har funnits i Nacka Strand i närmare 20 år och precis före sommaren flyttade vi till en större lokal på Kajen, helt anpassad efter vår verksamhet. Det har möjliggjort för oss att både utöka och bredda verksamheten med flera affärsområden.

Vad ser ni mest fram emot under årets träff?
Att få knyta nya kontakter både med företag och privatpersoner som besöker Företagarträffen. Vi vill tro att detta är en bra mötesplats för att vidga vårt nätverk, nå ut till fler personer och därigenom få vår verksamhet att växa.

Vad möter besökarna i er monter?
Många av våra behandlingar är friskvårdsberättigade, även yoga, gongbad och bastu. Det är inte alltid företagare vet om möjligheterna, vi vill visa upp vårt utbud så att fler kan ta del av det.

Vi vill knyta nya kontakter både med företag och privatpersoner som besöker Företagarträffen. Vi tror att det är en bra mötesplats för att vidga vårt nätverk, nå ut till fler personer och därigenom få vår verksamhet att växa.

Marie Emdevik, ägare, Njuta Spa & klinik

Marie Emdevik, ägare, Njuta Spa

Vill du också ställa ut på jubileumsträffen? Boka en monter idag!