Program 2023, våra föreläsare: Svante Randlert, Therese Albrechtson, Annika Winsth, Handelsbanken och Günther Mårder, Företagarna och Petter

Program 2023

Program 2023, våra föreläsare: Svante Randlert, Therese Albrechtson, Annika Winsth, Handelsbanken och Günther Mårder, Företagarna och Petter

Våra föreläsare är klara!

Programmet till Träffen i februari 2023 är i stort sett färdigt. Våra föreläsare är bokade och vi kommer snart presentera deras programpunkter mer utförligt.

Förmiddagen inleds med frukost och invigning i vanlig ordning. Den är exklusiv för utställare och VIP-gäster och vårt fokus kommer att vara på hur du blir en drömarbetsgivare och kundernas förstahandsval och vilka framgångsnycklar som du behöver för att få tillväxt. Vi kommer att få en insyn i vad framtidens arbetskraft behöver och får se resultatet av en spännande rapport inom detta ämne.

Eftermiddagen är öppen för alla besökare – företagare, företagsledare och andra som är intresserade av näringslivet i Nacka med omnejd. Dagen fylls av erbjudanden, affärer, nya och gamla kontakter samt analyser, samtal, tips och ett och annat skratt. Vi får höra hur vi kan “våga vägra lågkonjunktur” och hur du med stark entreprenörskänsla och finurlig marknadsföring kan fortsätta att växa och inspireras genom årtionden.

08.20 Invigning: Mats Gerdau, kommunstyrelsens ordf Nacka kommun och Per Lejoneke, ordf Företagarna Nacka Värmdö hälsar välkomna.

Svante Randlert

08.40 Keynote

Svante Randlert

Drömarbetsgivaren och kundernas förstahandsval – tänk om, vi måste tänka om!

Therese Albrechtson

10.00 Föreläsning

Therese Albrechtson

Vad är era framgångsnycklar?

Läs mer här >>

Panelsamtal: Framtidens arbetskraft

10.45 Panelsamtal

Attrahera framtidens arbetskraft

Annika Winsth, Handelsbanken och Günther Mårder, Företagarna

13.30 Seminarium

Annika Winsth, Nordea och Günther Mårder, Företagarna

Hur mår vår ekonomi?

PETTER

15.15 Keynote

Petter

Artisten, varumärket & entreprenören

Prisutdelning Nacka Företagarträff

16.00 Prisutdelning

Vilka företag vinner våra eftertraktade priser?

Du kan vara med och nominera i tre av våra priskategorier – Årets Nackaföretag, Årets mötesplats och Årets krog. Kriterierna och formuläret hittar du här.

De nominerade företagen bedöms av vår jury. Sista dag för nominering är 31 december.