Vinnarna av Nackas fina priser 2024 samlade på Nacka Företagarträff

Vinnarna – 2024 års Nacka Företagarträff!

Vinnarna av Nackas fina priser 2024 samlade på Nacka Företagarträff

Bilderna är tagna av: Baltasar Aguirre och Stanislaw Meyer

Här presenterar vi stolt våra vinnare 2024:

Årets Nackaföretag: Technix IT

Motivering: Technix IT grundades i januari 2020 och hamnade rakt i en brinnande pandemi. Trots omvärldsläget har bolaget utvecklat både smarta företagsnära tjänster och vuxit helt organiskt. Företaget har idag 20 medarbetare och en omsättning på snart 85 mkr för sitt fjärde räkenskapsår 2023. Huvudkontoret ligger på Kvarnholmen i Nacka och bolaget har visat positivt resultat varje år sedan starten.

Genom att bara rekrytera seniora medarbetare, ha kollektivavtal och schyssta villkor för både sina kunder och medarbetare så har bolaget kunnat träffa rätt i sitt
erbjudande både mot mindre, mellanstora och enterprisekunder.
Med mottot ”Smarta lösningar för smarta företag!” har Technix IT gjort ett betydande avtryck på IT-marknaden.

Vinnare av Årets Nackaföretag 2024 på Nacka Företagarträff – Technix

Årets Cirkulativ: ByggOle, en del av Beijer Byggmaterial

Genom sitt initiativ kring återbrukat byggmaterial bidrar ByggOle, en del av Beijer Byggmaterial till ett cirkulärt flöde av byggmaterial i en väldigt konservativ bransch. Företaget har genom sitt arbete fått med sig flertalet byggherrar, entreprenörer och beställare och skapat en möjlighet att använda cirkulärt byggmaterial i en bransch som är under kraftig omställning. ByggOle som är en del av Beijer Byggmaterial driver utveckling inom Miljö & Hållbarhet genom sitt nationella löfte om “att vara proffskundens förstahands val för hållbart byggande” senast 2024.

Vinnarna av Årets cirkulativ 2024 på Nacka Företagarträff – ByggOle Beijer

Årets Krog: Friends Corner

Motivering: Friends Corner i Sickla har tagit bricklunchen till en helt annan nivå. De skiljer sig från mängden genom sin kapacitet och utmärkta service. En vällagad meny som erbjuder något för alla smaker garanterar att det finns alternativ som passar varje smakpreferens. Här välkomnas gästerna till en lokal som är fin och inbjudande samt genomtänkt och effektiv. Utöver lunch, erbjuder de cateringtjänster och möjlighet att hyra deras lokaler för festligheter och evenemang.

Vinnare av Årets Krog 2024 på Nacka Företagarträff – Friends Corner

Årets Mötesplats: Marcusplatsen

Motivering: Marcusplatsen är en populär och levande mötesplats i Nacka som kombinerar kultur, fritid och entreprenörskap för att skapa en inspirerande samlingspunkt. Platsen erbjuder en rik mångfald av upplevelser. Året runt lockar Marcusplatsen med ett brett program som främjar gemenskap och aktivitet – från uteaktiviteter till kulturella evenemang, i stark samverkan med lokala aktörer.

Denna dynamiska Mötesplats bidrar till Nackas hållbara utveckling och stärker Nackas varumärke genom att främja innovation och kulturell rikedom. Marcusplatsen visar hur en mötesplats kan vara en katalysator för samhällsengagemang och personlig utveckling.

Vinnare av Årets Mötesplats 2024 på Nacka Företagarträff – Marcusplatsen

Årets Utställare: Fanny Udde

Motivering: För er intressanta presentation av företaget och för er monters trevliga utseende. Ni premieras med en fri utställarmonter på Nacka Företagarträff 2025. 

Årets Nyföretagare: Lalash Bakri med företaget Lalash Media

Motivering: Att kämpa med studier och extrajobb, till att skapa innehåll på sociala medier har Årets Nyföretagare i Nacka gjort. Med hjälp av sin bror som arbetade med sociala medier, fick hon möjlighet att prova. Först med sång som sedan utvecklades till humor. Från noll kronor i kassan har hon nu startat sitt företag. Med en egen videoprofil på TikTok vill andra företag betala för att synas. Nu med över en kvarts miljon besökare.

Hos NyföretagarCentrum ser vi ofta vem du är som företagare, din bakgrund, kunskap och vad du brinner för. Men ställer frågan; finns det ett behov för din produkt, eller tjänst? Årets Nyföretagare i Nacka har verkligen lyckats förstå behovet hos sina kunder och matcha det med sin egen kreativitet.

För envishet, lyhördhet, och engagemang.