Citat

från erfarna utställare, deltagare och partners

Det är självklart för mig att delta i FöretagsTräffen


Jobben skapas i företagen och svensk ekonomi är beroende av att det går bra svenska företag, både i Sverige och i världen. Min organisations uppdrag är att hjälpa alla svenska företag att nå sin fulla internationella potential vilket gör det självklart för mig att delta i FöretagsTräffen.

Det lokala företagande är mycket viktigt


Fler behöver få sitt första jobb och det börjar med att fler vill och kan anställa. Därför är inte minst det lokala företagande mycket viktigt.

Bra kommunikationer är avgörande


Bra kommunikationer är avgörande för näringslivets funktionssätt och för regionens konkurrenskraft. Därför arbetar Handelskammaren aktivt med att få till angelägna infrastrukturprojekt. Med den pågående tunnelbaneutbyggnaden och en framtida östlig förbindelse tar Stockholm steg i rätt riktning - från en huvudstad till en huvudstadsregion.

Tillsammans bygger vi ett starkare Sverige


Nacka Företagarträff är ett utmärkt tillfälle att träffa företagare och diskutera hur vi tillsammans kan bygga ett ännu starkare Sverige.

En bra mötesplats och en viktig kanal


Atrium Ljungberg arbetar för att utveckla Sickla och bygga stad, vi vill skapa mångfald och locka varierande aktörer från flera olika branscher. Därför är Nacka FöretagarTräff en bra plats för innovativa möten och en viktig kanal för oss.

"Vi var mest nöjda med:"


Monterläget fungerade jättebra, vår design av monter, att vi kom i kontakt med nya stakeholders, att vi blev nominerade av några för bästa monter, fint att föra dialog med arrangörerna på plats, att vi lyfte några utvalda företag som söker arbetskraft i vår montern vilket gjorde att några av dessa själva troligtvis kommer ställa ut hos er nästa år mm
Svar från utvärdering

"Kvalitet rakt igenom!"


Både besökare, utställare och arrangör
Svar från utvärdering

”Nöjd utställare sedan flera år i rad”


 

”Hur har någon råd att inte ställa ut på Nacka FöretagarTräff?”


För oss på Grundbulten, som är ett personligt IT-supportföretag, har det i många år varit självklart att inte missa Nacka FöretagarTräff, berättar Per Dahlberg, delägare i Grundbulten. Träffen är en av våra få marknadsföringsinsatser – och mycket viktig för oss. Vi brukar inte bara hitta nya uppdrag utan också nya, bra leverantörer på Träffen. På Nacka FöretagarTräff kommer vi nära både våra nuvarande kunder och träffar mängder av tilltänkta nya. Jag tycker det är fantastiskt att på en enda dag kunna knyta så många nya kontakter och få så mycket inspiration!

Alla företag här i Nacka och på Värmdö borde ta del av denna unika chans till nya affärer. Vi och många andra utställare har verkligt fina erbjudanden så man kan dessutom ofta spara en bra slant både åt företaget och sig själv genom att gå ett varv i utställningshallen.