Invigning Nacka Företagarträff 2024

Nacka Företagarträff 2024

Invigning Nacka Företagarträff 2024

Ett mycket lyckat 30-årsjubileum!

Vilken dag det blev, vilket firande och vilket sorl! Vi hoppas att nätverkandet var givande för dig, att du fick bra kontakter, kanske gjorde affärer och fick inspiration av allt som hände under dagen.

Ett stort och varmt Tack till alla Partners, utställare, besökare, magiker och talare!

Frukost och invigning

Morgonen började med att Anders Börjesson, Nacka kommun och Carl-Johan Eiderbrant, Företagarna Nacka Värmdö öppnade Jubileumsträffen. Invigningstalet hölls av Mats Gerdau, kommunstyrelsens ordförande i Nacka kommun och Per Lejoneke, ordförande i Företagarna Nacka Värmdö. Företagande och samarbete i fokus – tillsammans gör vi det bättre!

Sedan smälldes konfettibomber och Träffen var officiellt invigd.

Vår moderator Mathias Mellgren, välkomnades upp på scen och satte direkt energinivån för dagen.

Öppet för besökare

Klockan 10 öppnade Företagarträffen för besökare och lokalen fylldes på med sorl och mingel när alla kom för att träffa de utställande företagen.

Du hittar alla våra härliga bilder från träffen här >>

Dagens program

Sammanfattningen av dagens talare kan nog vara “Det är dystert men det handlar om förändring”.

Det pratades om att det gamla ska ut och det nya komma in. Förändring är jobbigt, men tillsammans bygger vi upp något som ska hålla.

Ami Hemviken höll ett mycket energifyllt och humoristiskt föredrag. En väldigt bra start på dagen.

Ami sa att vi behöver vara sårbara, snälltolka varandra och se människorna bakom företagen. Att vi bör jobba tillsammans, inte bara samtidigt. Både i våra företag och mellan oss i lokalsamhället. Hur kan vi samverka ännu mer? Så att vi får fler och fler vinnare, så min vinst inte beror på din förlust?!

Ett starkt tips vara att “bara börja göra” – vilket är det minsta möjliga steg du kan ta för att börja förändringen?

Gustaf Tadaas föreläsning var skapad av hans egen AI-robot. Han gav oss tips, tankeställare och både hopp och missmod … Gustaf sa dock att vi inte behöver oroa oss för ungdomen. Det är de över 65 som sprider fake news i mycket högre utsträckning än de mellan 15-25. Ungdomarna har inte växt upp med att allt som stod på SVT var sant. De har redan insiktien till att de måste vara källkritiska.

Vi fick många bra tips om hur vi som företagare kan använda AI. Hans viktigaste tips var “Du måste känna dig själv!” – när du vet hur du kan bli manipulerad så blir du det inte. Du måste lära dig hur det sker!

Caroline Ravn skapade magi både i lokalen med close-up magi och med sin fantastiska scenshow. Ingen som stötte på henne var oberörd!

Prisutdelningen där vi hyllade alla våra värdiga vinnare avslutades med ballongregn. Läs mer om vinnarna här >>

Sist men inte minst öppnade AW-puben och efterminglet tog vid.

Vi i arrangörsgruppen vill verkligen tacka alla partners, utställare, talare och besökare för ett fantastiskt Jubileum!

Foto: Baltasar Aguirre och Stanislaw Meyer